Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 361

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Само да вметна, че всички видове охранителни системи се правят за ГЛУПАВИТЕ КРАДЦИ. Един крадец-професионалист няма да го спрете дори и да сложите 4 картечни гнезда в четирите ъгъла на пчелина ......

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Само да вметна, че всички видове охранителни системи се правят за ГЛУПАВИТЕ КРАДЦИ. Един крадец-професионалист няма да го спрете дори и да сложите 4 картечни гнезда в четирите ъгъла на пчелина ......
    Това исках ди ти го вметна още когато описа твоите пазачи. Просто се посмях от сърце.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Това може да се направи, мислил съм си го. Една серво установка в центъра на терена, интернет управляема с видео прицелване, която се върти в кръг и на нея един.... coil gun като този:
    CG33_Main.jpg
    http://www.deltaveng.com/portable-coilgun/

Винаги може по-добре.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Попада под специален разрешителен режим според нашия закон.
    Всъщност не съм много сигурен

Автор
    Регистриран
    05.12.2013
    Пчеларски район
    Стара Загора
    За подвижното пчеларство според мен добър вариант е кооператив от 3-4 пчеларя и всеки да поеме охраната на временния пчелин. Още не съм тръгнал по подвижно но след година, две ще го направя и от сега си правя уговорка с познати да завъртим колелото в тази посока.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Това е възможно най-лошия вариант. Играх го тоя вариант и си имах такива проблеми, че никога повече няма да допусна такъв вариант.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Малко да поизтупаме праха от темата. Надявам се за някои да е интересна статията:
    http://tech-dom.com/statii.aspx?id=2102
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Защо , да тупаме прахта ?
    Темата винаги е била актуална .

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    За мен решението с охраната е с ГПС Тракери които ще бъдат скрити в 20% от кошерите,на тракера му се задава при напускане на определен периметър да подава аларменно съобщение към номера на собственика,към тракера ще има свързана и външна батерия с голям капацитет,даже вече си поръчах от Китай по 1 бройка тракер и батерия за да тествам

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •