Колега Гогол,напълно сте прав и се радвам,че толкова добре и аргументирано се изказвате.Признавам,че допуснах грешка,приравнявайки тимола с етеричните масла,но това не е поради незнание.Наясно съм,че е химично съединение,което присъства и в много билки.От тях впоследствие е и синтезирано.Както писах,тимола на кристали(10грама на кошер в чорапче) го поставих в средата на октомври върху рамките в единия край на кошера.Мед от плодник не вадя и затова нямам притеснения за това.Относно ползите,изхождам от сведенията доказващи неговото бактерицидно действие чрез парите си.Имаше материали,където се разглеждаше тимола и ресвератрола за удължаване живота на пчелите.Както споменах - още съм новобранец в неговата употреба и ако имате опит с него ще бъда безкрайно благодарен ако го споделите с мен и останалите колеги от форума.Сигурен съм,че ще допусна грешки,но те са необходими и ако не са фатални са добре дошли за да си науча по-добре урока.Относно ножа,ако разгледате и други мои писания,ще видите,че съм миролюбива личност и не смятам,че ножа е разрешението.Радвам се,че сте толкова задълбочен и аргументирам.Надявам се да продължим дискусиите без ножове.Препратката към материалите на Дони е направена от добро сърце,не виждам това което виждате вие - агресия,но всеки вижда това което търси.