Невена,ако ще вадиш мед от нещо слагай магазин.Ако ще развиваш семейство сложи корпус отдолу.Господин Тотевски разстенията отделят и прашец.В моя район, Лудогорие е в изобилие сега.
Невена,ако ще вадиш мед от нещо слагай магазин.Ако ще развиваш семейство сложи корпус отдолу.Господин Тотевски разстенията отделят и прашец.В моя район, Лудогорие е в изобилие сега.
Точно така ще направя - ако утре времето е О.К. ще сложа магазините. Много благодаря за отговорите, добих увереност за поставянето им! Определено искам да извадя мед. Очаквайте ме с още въпроси! А сега отивам в Гугъл за да разбера кои растения отделят нектар при 15 градуса, че май този урок съм го пропуснала!
Всички овошни дървета отделят нектар при 15 градуса.И не само те,а и всички горски цъфтящи сега.
Все още нито съм яла собствен мед, нито продавала такъв. Ясно ми е, че ще трябва да купя нова центрофуга, но смятах, че може да се отложи за по-късно време.
Благодаря за съветите! Ще се постарая да ги затопля, че при нас зимата е доста студено! Дано оцелеят! Разчитам на съветите Ви! Ако смятате, че може да пропусна някаква процедура ще съм благодарна да ми кажете!
Моля за съвет!
Центрофугата ми има ръжда от вътрешната страна - около канелката. Може ли да се ползва за почистване на ръждата преобразувател и след това да бъде боядисана? Принципно това е начин за оправяне на проблема, но дали е приложим в случая?
По добрия вариант е да го калайдисаш мястото
Милен Михов
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))