Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Даа, така е - там е истината, в пашата. Като тръгнат да разправят, че се давало шекер, за туй имало мед - вярно, но меда е косвено свързан със захарта. Ама какво ли съм тръгнал и аз да обяснявам.
    Пиша в тази тема, че в "моята" се бяха развихрили и да не им чупя хатъра.
    Тази пролет се регистрирах в прословутата система на дядо Фори и с ръка на сърцето си казвам, че има полза от нея, ама да не помислите, че ползата идва от предназначението. Не, не е. Само установих, че имам малко над 3000 дка рапица. Да са живи и здрави арендаторите.
    Калине с тези 3000 дка ще има рояци.ком Ама поне ще са ти силни семействата. При мен веднъж е имало рапица преди повече от 7-8 години и видях за какво иде реч. Успех!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Христо Димитров Виж публикацията
    Калине с тези 3000 дка ще има рояци.ком Ама поне ще са ти силни семействата. При мен веднъж е имало рапица преди повече от 7-8 години и видях за какво иде реч. Успех!
    Да, до някъде си прав. Ще има рояци, ще има и продукция, а за цената не знам. Ще имам доста работа, която вече започва да се увеличава всеки ден, ама който го е страх от мечки... Старая се да не допусна роене, но изпускам по някой друг, та да взема да звънна на Друмев да заложи капаните.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Да, до някъде си прав. Ще има рояци, ще има и продукция, а за цената не знам. Ще имам доста работа, която вече започва да се увеличава всеки ден, ама който го е страх от мечки... Старая се да не допусна роене, но изпускам по някой друг, та да взема да звънна на Друмев да заложи капаните.

Подстригвам всички майки и печеля една седмица преди да излети първака. Ако гоня паша разроявам всяка седмица, ама голямо отваряне и ровене. Но почне ли акацията, веднага им минава и както са силни събират яко

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •