Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Проблема не беше в липсата на хляб...
    Бях малък тогава, не съм наясно къде е бил проблема, но хляб след 15.00 все нямаше, още по-малко пък топъл. Ако беше да има след 17.00, майка ми нямаше да излиза от работа или да ме кара мене. Ти си по-дърт и помниш как е било в София, предполагам. То и сега в София не е като в Златоград например.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Бях малък тогава, не съм наясно къде е бил проблема, но хляб след 15.00 все нямаше, още по-малко пък топъл. Ако беше да има след 17.00, майка ми нямаше да излиза от работа или да ме кара мене. Ти си по-дърт и помниш как е било в София, предполагам. То и сега в София не е като в Златоград например.
    Това го разправяй на несведущите! До 1970г си живеех в малкия провинциален град на кабърчето на географията.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Тоест, там не си закачил от 70-те, за които говоря. Преди 74-та нямаше как да ме пращат за хляб - бях прекалено малък.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Тоест, там не си закачил от 70-те, за които говоря. Преди 74-та нямаше как да ме пращат за хляб - бях прекалено малък.
    Да и за това уточних, че става дума за времето до 70г.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ако цар Путин иска да получи нещо, надали някой ще го спре. Просто винаги досега руските лидери са показвали, че не ги е страх да натиснат копчето. Според мен настоящата ситуация опира до друго. А именно целия запад да преклони глава, и най-накрая да демонстрира уважение пред природните богатства и управляваните от Русия сателити. Защото видно е Европа не може без руския газ, но не желае да се унижи и да моли. Ами за мен е по-важно българските управници да умеят да лавират между чуждите интереси. Така както го правеше Бат Бойко. Той пиеше кафенце с Ердоган, подаряваше куче на Путин, и носеше рози на Меркел. А като отиде на гости на братята македонци, народа скандираше името му. Не съм фен на гербаджиите, дори напротив.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Това го разправяй на несведущите! До 1970г си живеех в малкия провинциален град на кабърчето на географията.
    Дя, ама това са 52 г. от тогава и май вече пишеш за сънищата си.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Дя, ама това са 52 г. от тогава и май вече пишеш за сънищата си.
    Забравяш, че съм роден 1951г и тогава съм бил на 19г. Ако на теб ти се губят спомени от твоите 19г - лошо! Аз слава Богу имам добра памет и мога да ти опиша квартала с всичките му забележителности улица по улица и обект по обект.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •