Цитат Първоначално публикувано от Angel Yosifov Виж публикацията
Ами,4 члено семейство,точно с таз бройка си живеят пре доволно(според техните думи).Става въпрос за швейцария.
А през 80-те на миналия век,за 6 години,баща ми и майками ми направиха къщата в,която живея,от 2 крави и 200м2 оранжерия в двора....
Иначе и сега могат да се случат нещата със горната бройка...
Хм къща направили ама не са могли да си купят последен модел айфон наравно с развитите западни общества.
Та значи намекваш, че България при деди Тоше през 80те преди нашествието на демократите е наравно с Швейцария. Тц тц майка му мечка баща му вълк единк!
Една братовчедка е омъжена за швейцарски фермер давал съм от моя мед слънчогледов мед и човека го похвали нищо че не е от Алпите е може да е бил любезен една крава му ритала като я дои и тъста му /бащата на брадчедката/ казал да и върже един крак и като остане на три не може да рита ама човека отказал от ако го хванат тия там не ги знам какви надзорнице ще му дърпат ушите. Но каза, че печели не толкова от животните колко от горите де ги има да не ги пипа получава сумати пари да не реже гората де е негова а да се грижи за нея.