Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Аз съм четвъртия гласувал, че си затварям кошерите при предупреждение за пръскане. Не виждам никакво по-логично действие от това да се опитам да предпазя пчелите които съм отгледал с толкова труд от евентуална тотална заплаха за тях.
Потвърждавам че нито Матеев нито ТСЦ1 са получили и стотинка от въвеждането на системата сага. Идеята е 100000000000% на Матеев за територията на БГ. Няма идея дали някъде другаде я има. За мен идеята е мнооооооооооооооооооооооо ооооооооого добра и за това положих много сили и средства за да помогна за нейното реализиране след като и Матеев и ТСЦ1 се бяха отказали. Е утре системата ще факт. И ако е провал ще нося отговорност, но ако не, моля хейтващите сега които сега не представят никакви аргументи, да кажат едно "сгреших" може и без "съжелявам".
п.п Години не съм писал в този форум. Никога не сме били близки с Матеев и с ТСЦ1. НО ИСТИНАТА Е ТАКАВА КАКВАТО СПОДЕЛИХ И СИСТЕМАТА Е НАШИЯ ШАНС НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ, в сегашната ситуация на тотално капитулирала държава, вкл БАБХ и вкл. Растителна защита.
Рости, за какъв шанс говориш бе Човек? Нали тия, от които зависи пръскането, са ни скроили шапка, съгласявайки се да има тази Система, пускайки ни по баира. Ние нали сме си "добрички", смирени, наивни и...Система.
Кой персонално, в крайна сметка поде идеята за въпросната система? Четейки постовете, разбирам, че не си ти и няма как да си, защото ходиш и се гърбиш и знаеш какво коства това на пчеларя. Това не е начин за справяне с проблема "отравяне" на пчелите и на теб много добре ти е ясно. Да, клекна ли сме пред зърнарите, защото те са фактор, а ние, пчеларите сме лаещите кучета подир кервана. За форумния трол да не споменавам, че имам чувството, че е на страната на зърнарите.

ПП Какво се случи на практика тук, във форума.
Спорим си ние с форумния трол за и против Системата. По едно време, съвсем случайно се появява Админа. Изнервен, обичайно в негов стил с груби думи. Мина едно известно време, се появява Рости, който не е посещавал форума с месеци. И как така? Елементарно! Твореца на системата пуснал нишаните, че видиш ли сме негодували.
Ей, трола, виждам, че четеш и кроиш поредния си план, но пак ще ти кажа - не ни имай за толкова тъпи!