Аз съм четвъртия гласувал, че си затварям кошерите при предупреждение за пръскане. Не виждам никакво по-логично действие от това да се опитам да предпазя пчелите които съм отгледал с толкова труд от евентуална тотална заплаха за тях.
Потвърждавам че нито Матеев нито ТСЦ1 са получили и стотинка от въвеждането на системата сага. Идеята е 100000000000% на Матеев за територията на БГ. Няма идея дали някъде другаде я има. За мен идеята е мнооооооооооооооооооооооо ооооооооого добра и за това положих много сили и средства за да помогна за нейното реализиране след като и Матеев и ТСЦ1 се бяха отказали. Е утре системата ще факт. И ако е провал ще нося отговорност, но ако не, моля хейтващите сега които сега не представят никакви аргументи, да кажат едно "сгреших" може и без "съжелявам".
п.п Години не съм писал в този форум. Никога не сме били близки с Матеев и с ТСЦ1. НО ИСТИНАТА Е ТАКАВА КАКВАТО СПОДЕЛИХ И СИСТЕМАТА Е НАШИЯ ШАНС НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ, в сегашната ситуация на тотално капитулирала държава, вкл БАБХ и вкл. Растителна защита.