Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Законопроекта не сме го измислили ние, така че недей да пишеш ИЗМИСЛИЦИ И ЛЪЖИ. Инициативата е на ВМРО и по всяка вероятност преследва предизборни цели. Ако ние не си направим труда да измислим какво да пише в закона, един дявол знае какъв текст ще се внесе в парламента.

Колкото до 6-тимата нови лидери - досега освен ПАСИВНОСТ и някоя друга лъжа в официални документи нищо друго не съм видял от тях. Живот и здраве пожелавам им успехи в новото поприще и дано да оправят нещата, които старите "вождове" не успяха. Знаеш ли - дори много се радвам за тези нови пчеларски "избраници". От сега нататък вече ще има на кого да дирите сметката. Аз вече съм пас, защото ми писна от пчеларската неблагодарност и от незаслужените критики и обиди.
Бях се зарекал да не пиша, но пак съм провокиран. Пълна измислица е, че ВМРО пише нов закон. Инициативата за нов закон е само и единствено на Евден. Той търси подкрепа от ВМРО и не само.
Много ще се радвам ако вече си пас, защото явно си се изчерпал и от твоите лъжи нивото слиза толкова ниско, че не подлежи на коментар. Лъжа в официални документи, ще умра от смях.

П.П Форума е на Матеев. Ще се постарая да не пиша повече, защото това си е неговата трибуна и това, че се увлякох да пиша по теми свързани с работа в министерството оценям като грешка от моя страна.