Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
…...
Колкото и да не ви харесва шестимата представители на редовите пчелари са факт ,те са от средите на редовият пчелар и с общи усилия ще постигнем нужните резултати.А за момента няма да има успореден законопроект защото няма нужда закона да се променя набързо и на парче.
Имам един въпрос .Защо точно сега решихте, че закона трябва да се променя. Тези според вас наболели проблеми да не би да са от вчера. Не очаквам да ми отговорите.
Законопроекта не сме го измислили ние, така че недей да пишеш ИЗМИСЛИЦИ И ЛЪЖИ. Инициативата е на ВМРО и по всяка вероятност преследва предизборни цели. Ако ние не си направим труда да измислим какво да пише в закона, един дявол знае какъв текст ще се внесе в парламента.

Колкото до 6-тимата нови лидери - досега освен ПАСИВНОСТ и някоя друга лъжа в официални документи нищо друго не съм видял от тях. Живот и здраве пожелавам им успехи в новото поприще и дано да оправят нещата, които старите "вождове" не успяха. Знаеш ли - дори много се радвам за тези нови пчеларски "избраници". От сега нататък вече ще има на кого да дирите сметката. Аз вече съм пас, защото ми писна от пчеларската неблагодарност и от незаслужените критики и обиди.