Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 349

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Пламен Керчев Виж публикацията
    …...
    Колкото и да не ви харесва шестимата представители на редовите пчелари са факт ,те са от средите на редовият пчелар и с общи усилия ще постигнем нужните резултати.А за момента няма да има успореден законопроект защото няма нужда закона да се променя набързо и на парче.
    Имам един въпрос .Защо точно сега решихте, че закона трябва да се променя. Тези според вас наболели проблеми да не би да са от вчера. Не очаквам да ми отговорите.
    Законопроекта не сме го измислили ние, така че недей да пишеш ИЗМИСЛИЦИ И ЛЪЖИ. Инициативата е на ВМРО и по всяка вероятност преследва предизборни цели. Ако ние не си направим труда да измислим какво да пише в закона, един дявол знае какъв текст ще се внесе в парламента.

Колкото до 6-тимата нови лидери - досега освен ПАСИВНОСТ и някоя друга лъжа в официални документи нищо друго не съм видял от тях. Живот и здраве пожелавам им успехи в новото поприще и дано да оправят нещата, които старите "вождове" не успяха. Знаеш ли - дори много се радвам за тези нови пчеларски "избраници". От сега нататък вече ще има на кого да дирите сметката. Аз вече съм пас, защото ми писна от пчеларската неблагодарност и от незаслужените критики и обиди.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Законопроекта не сме го измислили ние, така че недей да пишеш ИЗМИСЛИЦИ И ЛЪЖИ. Инициативата е на ВМРО и по всяка вероятност преследва предизборни цели. Ако ние не си направим труда да измислим какво да пише в закона, един дявол знае какъв текст ще се внесе в парламента.

Колкото до 6-тимата нови лидери - досега освен ПАСИВНОСТ и някоя друга лъжа в официални документи нищо друго не съм видял от тях. Живот и здраве пожелавам им успехи в новото поприще и дано да оправят нещата, които старите "вождове" не успяха. Знаеш ли - дори много се радвам за тези нови пчеларски "избраници". От сега нататък вече ще има на кого да дирите сметката. Аз вече съм пас, защото ми писна от пчеларската неблагодарност и от незаслужените критики и обиди.
    Бях се зарекал да не пиша, но пак съм провокиран. Пълна измислица е, че ВМРО пише нов закон. Инициативата за нов закон е само и единствено на Евден. Той търси подкрепа от ВМРО и не само.
    Много ще се радвам ако вече си пас, защото явно си се изчерпал и от твоите лъжи нивото слиза толкова ниско, че не подлежи на коментар. Лъжа в официални документи, ще умра от смях.

П.П Форума е на Матеев. Ще се постарая да не пиша повече, защото това си е неговата трибуна и това, че се увлякох да пиша по теми свързани с работа в министерството оценям като грешка от моя страна.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Бях се зарекал да не пиша, но пак съм провокиран. Пълна измислица е, че ВМРО пише нов закон. Инициативата за нов закон е само и единствено на Евден. Той търси подкрепа от ВМРО и не само.
    Много ще се радвам ако вече си пас, защото явно си се изчерпал и от твоите лъжи нивото слиза толкова ниско, че не подлежи на коментар. Лъжа в официални документи, ще умра от смях.

П.П Форума е на Матеев. Ще се постарая да не пиша повече, защото това си е неговата трибуна и това, че се увлякох да пиша по теми свързани с работа в министерството оценям като грешка от моя страна.
    Аааааааа, и ти май започна да ставаш като тях. Нали ти щеше да ни бъдеш източника на инфо за това което става по - нагоре?

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аааааааа, и ти май започна да ставаш като тях. Нали ти щеше да ни бъдеш източника на инфо за това което става по - нагоре?
    Ти не разбра ли, че той вече започна да се измъква от отговорност. Не иска да пише във форума, защото уж бил на Матеев. Това автоматично означава, че работата на великолепната шесторка, ако въобще има такава, ще се забули в дълбока потайност.

Между другото да ви кажа, че Ростислав Рашев от Стара Загора е избран от името на "Пчеларско сдружение Бургас", въпреки че не е негов член. Същото важи и за Иван Кънев от Русе, който е излъчен от името на "Лудогорска пчела гр. Разград", въпреки че никога не е бил член на това дружество.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Ти не разбра ли, че той вече започна да се измъква от отговорност. Не иска да пише във форума, защото уж бил на Матеев. Това автоматично означава, че работата на великолепната шесторка, ако въобще има такава, ще се забули в дълбока потайност.
    Няма нищо скрито и няма да има. Работим открито заедно с всички председатели на дружества. Постоянно има инфо за всичко.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Няма нищо скрито и няма да има. Работим открито заедно с всички председатели на дружества. Постоянно има инфо за всичко.
    И добре правите, но след като не искаш да пишеш тук, то в другата стая има подобна тема, в която можеш да ни запознаваш периодично с това, което се случва.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    И добре правите, но след като не искаш да пишеш тук, то в другата стая има подобна тема, в която можеш да ни запознаваш периодично с това, което се случва.
    Чудесна идея. Благодаря. Определено ще участвам.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    То в другата стая сме същите маймуни, тъй че няма отърване.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Би ли ме светнал къде е това инфо, защото и аз искам да прочета по какво се работи и да си дам мнението като редови пчелар. Нали ме представлявате и мене чрез Габровската организация, за която твърдите, че е "участвала" в избора ви.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Би ли ме светнал къде е това инфо, защото и аз искам да прочета по какво се работи и да си дам мнението като редови пчелар. Нали ме представлявате и мене чрез Габровската организация, за която твърдите, че е "участвала" в избора ви.
    Продължаваш да се правиш на шут. Нали ти сам казваш че Габрово не е участвало? А ти като като председател на организации поканени да участват в работната група ще бъдеш уведомен служебно от МЗХГ за всички наши инициативи. И още в първата имаш огромен шанс да си подновиш една стара идея за която беше излъган, че ще се случи и не се случи. И понеже идеята е прекрасна аз лично ще я подкрепя.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •