Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Ще присъствате ли на протеста на 10.12.2018

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

27 42.19%
  • Ще си помисля

4 6.25%
  • Не

33 51.56%
Резултати от 1 до 10 от общо 864

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Мислех че ще има повече реакции, но съм се заблудил. Сега да ви пусна нещо друго.
    https://ec.europa.eu/agriculture/sit...hyGBs3c-tyq5fw

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Мислех че ще има повече реакции, но съм се заблудил.
    Ами тя малко и твоята реакция не стана ясна (:
    В статията акцента е относно политиката на ЕС, но нека си припомним какво беше преди това - гледам в статията, че САПАРД стартира '07г. Та преди 2007г. в какво състояние бе селското стопанство у нас? Какво направиха нашите политици през тези ~17 години за земеделието, за животновъдството, за пчеларството? Какво - освен да крадат и да разсипват, какво друго? Земеделците работеха земята с машини от соца, които бяха и амортизирани, и морално остарели, а изоставени, пустеещи земи, колкото ти душа сака. Споменават, че държави, като Франция и Германия са най- облагодетелствани от ОСП, само че земеделците в тези държави и без ОСП могат да я карат - даже подозирам, че ще им по- добре.

Ако можем да говорим за някаква вина на ЕС, то тя е, че постъпиха лекомислено с това раздаване на готови пари - вероятно и нашите политици са си казали "теа па са егати лудите". Е наскоро бях попаднал на една статия - от британските медии, но беше публикувана и преведена из нашите. Имало и европрограми за реставриране на исторически обекти - те тези обекти бяха разгледани в статията: разни крепости и замъци възстановени със итонг. Да се смееш ли, да плачеш ли. Това беше и темата на статията - къде ни отиват парите от данъци, защото около 20-30% от парите по тези програми били всъщност от Великобритания. После що се стигнало до Брекзит - аз се чудя как не са ни изритали още от ЕС, тръгнали на ингилизите кусури да търсят.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •