Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6773

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от zayo Виж публикацията
    Със сигурност мед ще има. Не толкова колкото в града, но преди седмица на пчелина ги разширих, защото не ставаше за вадене - течеше. Отводките получиха по едно магазинче. Преди да замина на почивка в кошерите имаше по средно по +25 и повече кг. Планирам след като се върна около 5-6.08. да почна да вадя. Слънчоглед ще има поне още 3 седмици, но въпреки количеството му масово посещават и ливадата.
    Как можеш да почиваш спокойно при това положение? Аз като видя че са напълнили всичко с нектар докато не им сложа по един празен магазин не ме свърта не едно място

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Как можеш да почиваш спокойно при това положение? Аз като видя че са напълнили всичко с нектар докато не им сложа по един празен магазин не ме свърта не едно място
    Цеко, под разширих имам предвид, че им сложих по магазин, корпус, а на няколко дзвера корпус + магазин /бяха пред задръстване/. Така да се каже - дадох им поле за изява. Сега почивам спокойно и от време на време чешам клавиатурата на телефона. Като се върна ще ги мисля
    Keep Walking...

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    В събота ги прегледах, на слънчогледа 50% му е преминал цъвтежа, но заради студената и дъждовна седмица приноса е бил нищожен. За седмица почти нищо не са събрали, от последния преглед!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    В събота ги прегледах, на слънчогледа 50% му е преминал цъвтежа, но заради студената и дъждовна седмица приноса е бил нищожен. За седмица почти нищо не са събрали, от последния преглед!

И при нас така в полето.Каквото са донесли са го изяли.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от zayo Виж публикацията
    Цеко, под разширих имам предвид, че им сложих по магазин, корпус, а на няколко дзвера корпус + магазин /бяха пред задръстване/. Така да се каже - дадох им поле за изява. Сега почивам спокойно и от време на време чешам клавиатурата на телефона. Като се върна ще ги мисля
    Аз тоя момент го чакам цяла година, за него се трепя, гледам капка нектар да не отиде зян и точно сега да отида на почивка ....Но всеки си знае приоритетите, приятно изкарване на почивката

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •