Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1251

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Целта беше да се каже, че много се надуват килограмите. Ако се получи това, то не е на всеки кошер. Един кошер 100 кила? Ами да си вземем по 4-5 кошера и давай - 5-600 килограма. Че тогава другите които отглеждат по 1-2-5 хиляди - те са луди сигурно? Мятаме им по 100 килограма и хоп - оправихме бюджета на страната. Когато смятаме средния добив - прочитаме колко семейства имаме в пчелина и след това колко мед сме получили и делим. А не един кошер се понапънал и хайдеее 100 кила. Като Друмев - един направил 7-8- 10 рамки пило в един момент и само за него говорим в два форума. А останалите 155 кошера как са?
    Модернизаторе аз съм начинаещ пчелар съм как да са?Ровичкани всяка седмица и оравновесени почти до едентични 2-4,5,6 закрито работнически
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Модернизаторе аз съм начинаещ пчелар съм как да са?Ровичкани всяка седмица и оравновесени почти до едентични 2-4,5,6 закрито работнически
    Аз зададох въпроса риторично - знам отговора и без да съм ти гледал семействата.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •