Прав е вдраев, че като започнете да се хвалите и минавате в жанр Научна фантастика. Хайде вземете един учебник и прочетете малко за развитието на семейството от яйце до възрастен индивид. Колко храна е необходима за изхранването на кошера и колко от тази донесена ще остане за вас? Аз съм от хората които много пътуват, а и гледат. Тука като виждам на някои районите и се чудя от къде ги "ласкат" тия кила? Янчо е всеизвестен, че им тъпче и в задниците пък и той нещо заплецна/закъса/. А Янчо, какво ще кажеш? Аз живея в такъв район в който има такава буйна растителност, но няма такива прехвалени ягоди. Някой са го виждали. Могат да потвърдят. Акацията ми е с хектари, а не с декари - пчелина ми е в центъра. Има метеорологични условия които влияят на добива на мед. Нима всички съвпадат, че да е благоприятно за пчелите да се трудят? Днес вали, утре пече прекалено, духа.....колко пъти да го пиша този пост? Като ти пропадне акацията и слънчогледа и къде заминаваш с килата, да не казвам, че и с рапицата не стана нищо. Сега като няма по полето и горите и започнахме да вадим от един парк в града - тонове. Както каза колегата вдраев - вие за кого работите?