Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Имаш в предвид, експеримента преди 89 или след.

За младите трябва, търпение и разяснение не става бърже. За селата не ма питай , че зле ми става.
    За мен сегашното състояние е резултат от състоянието преди 89г. Сега няма експеримент, хората това избраха, най-вече по селата. Никой не ги е насилвал за нищо.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    За мен сегашното състояние е резултат от състоянието преди 89г. Сега няма експеримент, хората това избраха, най-вече по селата. Никой не ги е насилвал за нищо.
    Добре колега, няма да споря, част от нещата действително дойдоха от там, но помоща от вън също оказа значение. Затова моето мнение е , че от народа, никой и нищо не избра! Просто ни изработиха професионално и експеримента, продължава!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Добре колега, няма да споря, част от нещата действително дойдоха от там, но помоща от вън също оказа значение. Затова моето мнение е , че от народа, никой и нищо не избра! Просто ни изработиха професионално и експеримента, продължава!
    Любопитен съм за каква помощ от вън пишеш. Ако имаш предвид империализма -Да . Имаше огромна конкуренция между двата лагера. По-успешният модел е ясен.

За избирането от народа, бях ти писал веднаж. Дали са ни изработили , за мен отговора е : ДА. Това обаче беше на 10.11.89г. От тогава народа сам избира съдбата си, без някой да го насилва. Ако в някой избор е сбъркал, то кой е виновен.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    TSC 1 даде верен отговор .

Колега Атанасов , кога му се ей.ба на всичко не чакай правилен отговор .

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    TSC 1 даде верен отговор .

Колега Атанасов , кога му се ей.ба на всичко не чакай правилен отговор .
    1944 септември тогава се е.ба мамата на всичко и на село и на град доидоха на власт гладни и на пълна трапеза ,селата бяха пълни с добитак опапаха всичко и 1989 г. фалираха.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от валко Виж публикацията
    1944 септември тогава се е.ба мамата на всичко и на село и на град доидоха на власт гладни и на пълна трапеза ,селата бяха пълни с добитак опапаха всичко и 1989 г. фалираха.
    Доста ще да е било папането, щом им е стигнало за 45г. Ти 45 годишно говедо ял ли си?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Доста ще да е било папането, щом им е стигнало за 45г. Ти 45 годишно говедо ял ли си?
    Явно си градско чедо или се правиш на ощипан ,никаде не писах че са папкали едно говедо ,1944 селата са пращели от стока всичко се е сеело дори и наи малкото парче ,хората са си гледали стоката щото са разчитали на нея за прехраната,влизали са в ТКЗС СЛЕД ГОЛЯМ БОИ ,а някои и след затвор ,само гладните и калпавите които са нямали нищо са искали ТКЗС някои неща не се забравят колкото и да ти се иска.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Любопитен съм за каква помощ от вън пишеш. Ако имаш предвид империализма -Да . Имаше огромна конкуренция между двата лагера. По-успешният модел е ясен.

За избирането от народа, бях ти писал веднаж. Дали са ни изработили , за мен отговора е : ДА. Това обаче беше на 10.11.89г. От тогава народа сам избира съдбата си, без някой да го насилва. Ако в някой избор е сбъркал, то кой е виновен.
    Голямата част от схемите с изработването, дойдоха от вън. Какво му е разбирала главата на консомолеца от пирамиди, приватизации, валутен курс и т.н. Това , че народа е сбъркал е виновен този , който го е подвел . Не е задължително да знаеш , че те насилват в момента, но пък задължително го разбираш в последствие ! Я си спомни, какви бяха избирателите , колко от тях бяха информирани, и тогава ми задавай въпроси. Избират тези, който го правят демократично и информирано.

Тук за теб, Радо "Шишарката" за мен, Митьо "Пищова" останалите да си изберат по образ и подобие.

А ейго ей къде й още един "ГЛАС НАРОДЕН" https://www.youtube.com/watch?v=KF8kstx0dg4 с поздрав към схемаджиите!

Ама е тва дет го пишеш, ако го кажеш и насред мегдана, ша разбереш колко си прав !
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Голямата част от схемите с изработването, дойдоха от вън. Какво му е разбирала главата на консомолеца от пирамиди, приватизации, валутен курс и т.н. Това , че народа е сбъркал е виновен този , който го е подвел . Не е задължително да знаеш , че те насилват в момента, но пък задължително го разбираш в последствие ! Я си спомни, какви бяха избирателите , колко от тях бяха информирани, и тогава ми задавай въпроси. Избират тези, който го правят демократично и информирано.
    Има неща които не са точно така и се чудя дали още да пиша. Видно е , че стоварваш цялата вина на демокрацията, за теб това е мръсна дума.
    За "изработването" : имаше цял институт-на Лилов за разработване на стратегии, имаше ДС на подчинение на КГБ, имаше ДКМС. Нима мислиш, че всичките им кадри са се изпарили -ей така. Точно тези глупави за теб комсомолци , понесоха куфарчетата на Луканов и врътнаха мениджърската приватизация.
    пп. Сигурно приличам на дон Кихот. Има много материали, който има питанки, да чете, който не иска, може да псува и марсианците- па да му олекне.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Има неща които не са точно така и се чудя дали още да пиша. Видно е , че стоварваш цялата вина на демокрацията, за теб това е мръсна дума.
    За "изработването" : имаше цял институт-на Лилов за разработване на стратегии, имаше ДС на подчинение на КГБ, имаше ДКМС. Нима мислиш, че всичките им кадри са се изпарили -ей така. Точно тези глупави за теб комсомолци , понесоха куфарчетата на Луканов и врътнаха мениджърската приватизация.
    пп. Сигурно приличам на дон Кихот. Има много материали, който има питанки, да чете, който не иска, може да псува и марсианците- па да му олекне.
    Не знам защо оставаш с това впечатление , че отхвърлям демокрацията. Съгласен съм с написаното но не можеш да ме убедиш , че не е имало намеса от вън!
    Кой бутна Украйна ?

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •