За спиране може да се сложи спирачка, но еднопосочния лагер освобождава и кошницата и редуктура от напрежения.
За спиране може да се сложи спирачка, но еднопосочния лагер освобождава и кошницата и редуктура от напрежения.
Така е, прав си по принцип, но... Относно износването мога да споделя следното:
Моя дядо, лека му пръст, ползваше ръчна, шест рамкова, хордиална центрофуга, с редуктор, която е купувана много преди аз да се родя, та до началото на демокрацията. В последствие аз я ползвах 2-3 години и я продадох читава - работеща. Давам този пример, за да ви кажа, че износването не е чак толкова голямо, ако положиш необходимите грижи.
Предварително благодаря на "различен" и "модернизатора" да не се намесват с тяхното металознание. Ясно ми е, че преди време "Дядовците носеха потури, ама имаха мадури, а сега носим дънки и имаме трънки".![]()
При трирамкова натоварването е едно, а при 24 рамкова друго, още повече че има разлика и в редукторите /предавателно число/.
Така е, пак си прав, но този редуктор е нещо, което усложнява системата, защото може и без него в тая система. Аз му казах на кратко, когато се срещнахме, ако иска пак можем да се видим и да му дообясня плюсовете и минусите, но както той си прецени, въпрос на личен избор.
Става дума за редуктора на миксера(бъркалката ), която мисля да сложа директно върху оста на кошницата.
Догодина може да си купя готово задвижване за 300-400лв, но засега искам да използвам това което имам, понеже 3 години само инвестирам (без приходи все още)
Първо го измисли, как да не нарушаваш ръчния режим на работа и да го отцепваш, при пускането на ел. двигателя. Ако двигателя изгори, или се повреди, да можеш да доизвадиш на ръка. Сиреч, ръчния вариант го запазваш на 100%. Аз го бях направил, като изтеглям ръкохватката, за ръчно въртене, по остта и отцепвам двете конусни колелета. които прехвърлят движението от хоризонталното въртене, във вертикалното към ротора на центрофугата. А при необходимост, една доста яка пружина ги зацепваше отново, като тя само натискаше конусното колело към другото по остта!
Сложи една преходна втулка между остта на миксера и остта на ротора/едва ли са с еднакъв диаметър, та така или иначе трябва да направиш такава, а и трябва по някакъв начин да ги съединиш двете/, като я пробиеш перпендикулярно през втулката и една от двете оси, и там сложиш предпазния шплент, който ще предава движението, но и при необходимост ще се срязва и обезопасява механизма. Освен това при необходимост от ръчно въртене, просто изтегляш шплента и отцепваш електриката от ръчния режим. Просто, елементарно и без да утежнява конструкцията, както смята НЯКОЙ!
Центрофугата е дванадесетица радиална.На управлението имам опция чрез щракане на ключ оборотите стават двойно по големи.Иначе ел.двиганелят е с 780 оборота в минута.При нужда корекцията се прави за 15 минути.
Поздрав:Цветан Димитров
О.К. Ако ще е без редуктор съм съгласен.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))