Подписвам декларация на Гугъла, че съм съгласен да ползва личните ми данни. Той щял да ги ползва в мой интерес.
Повреди ми се пежото. Търся части в гугъла, а той ми дава линкове за ловене на рояци. Нямах голяма полза от това.
Получавам телеграфен запис срещу извършена услуга. Записа е изпратен на три имена и адрес /не е указано ЕГН и др,/.
Пощаджийката /с основно образование/ ми разпечатва касова бележка където трябва да си напиша с химикал: трите имена, пост. адрес, ЕГН, номер на лична карта, от кого и кога е издадена и отдолу подпис. Цялата тази работа в-у термохартия / след няколко месеца черното изчезва и остава само химикала./ Излиза че аз съм се подписал на празен лист и цялата работа – в мой интерес.
Каква е тази българска пазарна икономика, та всеки се е загрижил за моя интерес и никой не се грижи за собствения си интерес. Нали пазарната икономика се изгражда на взаимни интереси. Те таа работа не ми е ясна. /ей ти кога порасна?/
Когато продам един буркан мед на някого, нито аз се интересувам от личните му данни, нито той от моите. Давам му меда, вземам парите и АРИВИДЕРЧИ.
Понеже меда ми е истински, същия този човек пак идва, но води приятели и съседи. Интересно - техните лични данни също не ме интересуват. КЪДЕ ЛИ ГРЕША???

Цитат