Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
Не е ли крайно време това да се промени?
Форума е тотално задръстен със спам или оф топик или както искайте я наричайте плявата която се бълва във всички страници. До преди два три месеца можеше да се кажа че чета всички нови мнения. Това вече е ми е невъзможно. До преди година можех да открия всяка интересуваща ме информация която съм прочел. Вече нищо не мога да открия. Отдръпвам се със всеки изминал ден и си давам сметка че всъщност много съм издържал.
Последният път когато модераторите си гледаха стриктно работата се надигна "вой до небесата" то не бяха демостративни напускания на форума, заплахи за такива, триене на съобщения и оставяне на точки, изписаха се десетина страници за свободата на словото, сърдене, обиди към модераторите. Всяка втора дума беше "цензура", "модераторите си правят каквото искат", "трият когото им е неудобен" и т.н. Гледаме да не се месим твърде много и пак твърдят че се престараваме като изтрием някой друг пост...
Направо не ми се мисли какво пак ще трябва да изчета по мой адрес ако отново "дръпнем юздите по изкъсо" .... но щом форума страда - ок, няма проблем ...
И този пост е спам...