Първоначално публикувано от
Mateev
Който от вас вярва, че изкупвачите на мед печелят луди пари, сега е момента и той да стане изкупвач. До 2-3 седмици ще се отвори мярка 4.2 по ПРСР, бенефициентите на която ще могат да реализират проекти до 3 милиона EUR за направата на преработвателно предприятие за преработка на животински продукти, в това число и на пчелен мед или пчелен восък. Бюджета само за този прием е 150 милиона EUR, а ще има и следващи приеми с подобни бюджети.
Аз лично много лесно мога да направя поредното преработвателно предприятие за пчелен мед, но няма да го направя, защото моята информация за потенциалните печалби е съвсем друга. Аз съм си направил проучванията, знам каква е истината, и на базата на нея взех правилно според мене бизнес-решение - отказ от направа на поредното преработвателно предприятие.
Тези от вас, които имат "друга" информация - ами давайте, правете преработвателни предприятия за мед, и след това спечелете луди пари от "огромната надценка". Сега е момента - не го пропускайте. Такъв шанс човек обикновенно има само веднъж в живота си, и ако го пропусне, после може да се сърди само на себе си.