Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
Понеже аз смятам ,че това се отнася конкретно за мен независимо ,че моето име не е написано ще напиша последния си пост тук и ще ви кажа - аз съм на 36 години имам средно образование и нямам отличен но български език отглеждам пчели и с това се издържам всичко, което съм написал е научено от колеги и е изпробвано от мен и никога не бих си позволил да давам съвет или предложение без това да е пробвано и аз да съм останал доволен.Не искам да се доверявате сляпо на даден съвет ,а просто така имате още една опция .Всеки прави грешки и има недостатъци аз единственото, което правя тук е да споделям ,а много по лесно е да си мълчим и да крием и да злорадстваме на провала на колега.Сигурно и тук съм допуснал грешки, но както казах аз няма, от какво да се срамувам.
Радо не се шашкай. Ще ти мине. Аз на няколко пъти съм се опитвал да си трия профила, но форума няма тази "екстра". Ако трябва да кажа от кой съм научил нещо практично от форума едва ли ще се сетя за повече от 2-3 човека, единия от които си ти. Предпочитам пост пълен с грешки, но с нещо полезно в него отколкото добре написани празни приказки.
Иначе поста ти е пълен с грешки .
-Интервал се слага след запетаята а не преди нея.
-Интервал се слага след точката а не преди нея.
-Задължително след точка се слага интервал.
-Достатъчно е да слагаш запетаи преди "но", "който" и "че" и ще ти се получи.