Цитат Първоначално публикувано от радо Виж публикацията
Ето това очаквах някога да се каже разбира се не се уточнява бройката но това е ефекта от изтощените пчели след храненето през есента след 15 септември на тях им се съкращава живота и те умират по рано да не забравя и третирането нали се чудихте с какво да третирате напролет.Ако се спазва правилото да се подхранва до 15 септември най късно до 30 септември и то при наличие на прашец в природата пчелите ще оцелеят по дълго и ще отгледат повече пчели напролет,семейство оцеляло до февруари не бива да се допуска да загине ако загине това е грешка на пчеларя.Мога да кажа ,че тази зима за първи път подхраних по коледа, за което си имаше причини и съм много доволен от резултата като не съм прекъсвал с подхранването всичко, което бе оцеляло до коледа оцеля и до сега.
А,бе Радо,използвай тия препинателни знаци в тоя пусти български език,че такива неграмотници ,като мен, трудно схващаме какво искаш да ни кажеш.А от там ,не можем да използваме положителното от твоя пчеларски опит.Нищо лично,просто ни помогни.А иначе съм съгласен с теб–умряло пч. с–во е резултат на грешки на пчеларя.