Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 168

Разгънат преглед

Автор
    Регистриран
    01.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Сашо, стига си приказвал врели-некипели. Всички вече те разбраха колко си некомпетентен и как не можеш да си правиш сметката. Няма смисъл да се излагаш повече - и това е достатъчно.

Няма смисъл да ти обяснявам що е това калкулация и има ли тя почва при тебе, защото знам че няма да ме разбереш. Само ще ти кажа, че ако си толкова велик и можеш да направиш един кошер за 50 лева (мрежесто дъно, 3 топлоизолирани корпуса, 10L хранилка, ХР с втора прелка и капак), то тогава ти ще убиеш пазара и ще надминеш Бил Гейтс по богатство. Хайде - направи го, че ми е любопитно да ти гледам сеира, или престани да приказваш глупости на тема финанси.

Ще ти се извиня за този постинг, ако ми представиш подробна калкулация на кошера. Ако не ти стига пипето и не знаеш как се прави - ще помагам. Само искам да ти намекна, че една подробна калкулация, включваща абсолютно всичките ти разходи, има поне 100-120 реда. Хайде - наплюнчвай молива и започвай да смяташ.
    Гледай и смятай!

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150316_160859.jpg
Прегледи:      171
Размер:	119.1 KB
ID:	4140Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150325_150802.jpg
Прегледи:      170
Размер:	144.7 KB
ID:	4141Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	IMG_20150316_095619.jpg
Прегледи:      170
Размер:	218.1 KB
ID:	4142

Горното,е моя изработка,а аз не съм дърводелец.Това ми е първия досег с дървод. машини.Този,който не може да смята си ти.Просто парите са те поглавозамаяли и поради тлъстата си пачка раздаваш без да смяташ.Тя ти стига и до толкова,че да запуши празнината в сметките ти като ги пропуснеш.Някъде дори ми смята как за валовете през ДНL 1000 лв надценка била добре,а те дойдоха за под сто лева от по-далечна дестинация.
    От долното,само капаци и дъна са мои.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри IMG_20150402_191235.jpg‎  

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •