Цитат Първоначално публикувано от ivan14 Виж публикацията
А обмена на информация не е ли помощ?Цялата тема съм прочел от 1страница до 46 и просто не ми отваря линковете,но мисля че няма смисъл да спорим ако някои иска да ми помогне няма да спори с мене къде са линковете, а просто с едно копиране на линка ще ми го прати и това е.Просто незнам какъв ти е проблема.
Това не е негов или мой проблем - а, е проблем, който се създава от хора, които си мислят, че като си регистриран от няколко години, имаш еди си колко години пчеларски стаж, и трябва да си им като форумен гугъл... И, то става въпрос за неща които с няколко кликвания на мишката, изчитане на няколко страници и правилното използване на полето "Search" горе вдясно. Това в последно време се превърна в масова практика, напоследък няма седмица без подобен "казус", регистрираш се и започваш със въпросите, чиито отговори са давани нееднократно. Вчера мернах недоволство от някого, че никой не му е дал информация за района и пчелина му, въпреки че е качил и гугъл снимка, а той дори и въпрос небеше задал - просто ейхтъй ние да си гадаем, и въпреки че сме на стотици километри да даваме мнения "наизуст"...
Не ме разбирай погрешно, ни най-малко не искам да нападам новорегистрираните потребители, нито да ги стряскам да задават въпроси, питайте, но паралелно си правете и свое проучване, и гарантирано ще получите отговори на повечето си въпроси, особенно ако са правилно зададени.