Здравейте,доколкото разбрах ако примерно имам 40 кошера и кандидатствам по мярка Г за увеличаване на пчелните семейства ще мога да ги направя 80 така ли е?
Здравейте,доколкото разбрах ако примерно имам 40 кошера и кандидатствам по мярка Г за увеличаване на пчелните семейства ще мога да ги направя 80 така ли е?
Да, последните две години беше така, най-вероятно и следващият прием ще е със сходни изисквания, но това ще бъде потвърдено някъде през лятото(към края), когато обикновенно публикуват условията по приема за 2016 година(който най-вероятно ще бъде през есента на 2015год.).
Някои знае ли по кои мерки може да се кандидатства за увеличаване на пчелните семейства?Благодаря предварително!
Знаем, но се хвани и изчети документите един по един сам. Там има ред условия с които така или иначе трябва да се запознаеш и да прецениш дали отговаряш на условията за допустимост, какво и на каква цена ще можеш да вземеш, колко от цената ще се покрие от фонда и т.н. Без четене, смятане, мислене няма да стане.
Не се заяждам.
И никъде не е казано, че трябва задължително да си помагаме. Форума е за да обменяме информация и постфактум да извличаме взаимна полза от това. Няма никъде правило, че трябва да се хвърляме с всички сили да помагаме на всеки за каквото му е дошло а ума. Сигурен съм, че в тази тема има поне на 5 места линкове към документите и просто трябва да прочетеш темата, но колко е по лесно да попиташ и да ти сервират на готово информацията. Прочети темата и ако не откриеш линк към документите, публично ще ти се извиня ще ти дам линка и на лични съобщения или по телефона ще ти обясня всички тънки моменти по кандидатстването, точкови системи, всички сметки и т.н.
Възможно е линковете временно да не работят. Това е нормално за страницата на ДФЗ. В момента също няма достъп. След няколко часа ще тръгнат.
А обмена на информация не е ли помощ?Цялата тема съм прочел от 1страница до 46 и просто не ми отваря линковете,но мисля че няма смисъл да спорим ако някои иска да ми помогне няма да спори с мене къде са линковете, а просто с едно копиране на линка ще ми го прати и това е.Просто незнам какъв ти е проблема.
Аз също много обичам да отговарям на въпроси във форума за неща, които си мисля че ги знам. Когато обаче въпроса и отговора се намират на разстояние само 10 секунди търсене с GOOGLE - тогава предпочитам да си замълча и да запазя за себе си това, което си го мисля за питащия.
Знанието не идва на готово. Човек трябва да се потруди за него и да задава въпроси само тогава, когато вече не му е останала друга алтернатива. Въпросът трябва да е правилен, и тогава на него най-вероятно ще получи много на брой отговори.
Не искам да критикувам когото и да било, но искам да ви напомня, че всеки един път когато вие напишете нещо недообмислено във форума, вие принуждавате поне 1000 човека да го прочетат. Така вие отнемате от личното им време против тяхната воля, и естествено предизвиквате раздразнение и недоволство. В случая младежа за да икономиса 30 секунди собствено време, открадна от всички останали съвкупно около 20-30 хиляди секунди (5-7 часа). Предполагам всички ще се съгласят, че това не е редно.
Умолявам всички посетители на форума да пишат ново мнение само тогава, когато според тях то ще е значимо поне за част от аудиторията. А за тези, които питат - добре сте дошли, но не задавайте въпроси от типа колко е 2х2. Първо положете малко усилия сами да си намерите верния отговор и ако не го намерите - тогава вече питайте с чиста съвест.
Матеев ,моите уважения ,но ако повечето послушаме това за което ни умоляваш ,мисля че форума ще стане сух ,като учебник по научен комунизъм.Ако има някакво значение за теб моето мнение : такъв какъвто е в момента ми харесва много.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))