Цитат Първоначално публикувано от динев Виж публикацията
Матеев, ако не знаеш можеш да провериш. Твоя форум не е единствен в света. Влез в който и да е пчеларски форум в Европа и ще разбереш, че изкупните цени на пчелен мед на едро са между 12-16 ЕВРО. Нима там търговците нямат разходи? Миналата година прави опити да натискаш цената до 4,60лв. Сега въпреки теб цената е 5 - 5,20лв. В Германия, Франция, Полша... има форуми към съответните национални пчеларски организации. Всеки чрез Гугъл преводач, може да си направи изводи за ТВОИТЕ изказвания. В магазина цената не е критерий. Там в 1 буркан мед има не повече от 100 гр. от това което ние произвеждаме. На всякъде в Европа Пчеларските организации сигнализират за БЕТСТВЕННА година и оправят апел за още по-високи изкупни цени и помощ от съответните правителства. Тук ни облъчват със статии по поръчка за "бъкан мед с ГМО", "Чудо през юли и реки от мед на Котларски", "Горките търговци с марш 1000 процента на Матеев"... и тем подобни. Нищо лично Матеев, създаваш впечатление на човек разбиращ от всичко. Но изказванията ти в тази тема не са в пчеларски интерес!
Таке е колега. Прав си и аз преди време около месец писах за същото, но да не забравяме,че живеем в БГ и сме БЪЛГАРИ и поговорката " не е важно аз да съм добре, а е важно Вуте да е зле" е абсолютно на место. Докато ние се караме и има хора който искат да ни покажат, че няма смисъл да търсим по добри цени, а само да намалями разходите ще е така.А разходите се намалят до време и ако няма и приходи идва фалита.