Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Какво мисля аз по въпроса - мисля, че Калин изобщо не искаше да засегне някой. Мисълта му беше, че ако вместо глупости се пишеха повече умения, практики, действия начини...повече колеги щяха да напредват по бързо вместо да се ровят в куп слама, ръсена от някои други колеги. "Странджанските" ученици? Той има някакъв такъв еталон, но това не засяга всички, както ти сам казваш. Сега не разбрах - ти ли се засегна или пак го играеш адвокат на Гявола/Друмев?
Аз пък съм на коренно противоположното мнение, като това му е мисълта, защо самият той не дава пример с градивни действия? Всички разбрахме, че не се понасят с Янчо, обаче не разбрахме защо постоянно трябва да ни занимават с тая вражда като се използва и най-малкият повод да се кълват и все натам да се тика разговора? Това ли са смислените и ползотворни разговори от които имаме нужда?Предпочитам да си спамим и шегуваме на воля вместо това. А се дразня, защото не ми харесва някой да си дерибейства необезпокоявано, мислейки че просто така е редно, а пък останалите най-добре да си траят. И вярвай ми, не съм само аз