Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
Модераторе, тия камъни дето ги хвърляш по назе си ги вземи обратно. Беше мек, беше суров, но сега си хладен, а това е най-лошото. Не колкото да не кусваш ептен усуканица, ама пак си там някъде. За съжаление, поста ти изисква да вземеш страна, и да ставаш съдник. Мисля, че ако се спазваха дословно форумните правила, нямаше да се налага. И аз като виждам крамолите между Калин и Янчо се дразня. Но ако взема страната на единия, означава да се скарам с другия. Добре че, не съм модератор! https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...82%D0%BE%D1%80
Единствения му полезен ход на модератора е да се придържа към едно правило, формулирано от Матеев още от времето, когато този форум беше истински :
"Коментирай въпроса или проблема в даден пост или тема, а не човека, който го е поставил!" Ако се трият всякакви постове, съдържащи персонални оценки, обидни квалификации и опити умишлено да се оспамват сериозни теми ще има мир и любов. Тогава и няма да има обидени на модераторите. Форума не бива да се превръща в селска кръчма!