Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 78

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Ти си знаеш. Аз не бих обсъждл този въпрос тук.
    А къде? Определено място ли има? Аз не съм Матеев - дрън по телефона и хоп Марийка на портрет.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    А къде? Определено място ли има? Аз не съм Матеев - дрън по телефона и хоп Марийка на портрет.
    Въпрос на принцип! Действията на модертори и админи не е обсъждат в откритата част на форумите. Това се прави или на ЛС или в служебен форум, ако има такъв.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Въпрос на принцип! Действията на модертори и админи не е обсъждат в откритата част на форумите. Това се прави или на ЛС или в служебен форум, ако има такъв.
    Има служебен форум, но почти не ни се налага да го ползваме. Другото не го крия от никой, че да го пиша на ЛС. Ти ментор ли ще ми ставаш, че гледам започна да ме напътстваш кое - как?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Има служебен форум, но почти не ни се налага да го ползваме. Другото не го крия от никой, че да го пиша на ЛС. Ти ментор ли ще ми ставаш, че гледам започна да ме напътстваш кое - как?
    Опазил ме Господ! Просто споделям опит. Щом го възприемаш лично - точка н разговора.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Специалист си явно по задните входове.Се из отзад те влече да минеш.То и за това на втори ни освободи от присъствието си! Хайде пак там от където се извлече!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •