Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 78
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    ... нарече неграмотници, поне така си мисля. ...
    Не е така.
    Нарече ги "странджански ученици".
    Абе, ученици и пророци едно и също ли е?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Не е така.
    Нарече ги "странджански ученици".
    Абе, ученици и пророци едно и също ли е?
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Мелиферко, нещо не разбра този път. Я пак прочети мнението му и го премисли малко.
    Единственото дето разбрах е, че Калин познава достатъчно "странжански" ученици за да заключи че са... "странжански" ученици. Я пак ти го прочети, премисли и ми кажи "...а не със странжански ученици" как го разбираш? "Странжанските" ученици са какви според теб, щом са обратното на определението за Барков? Аз верно, че само един "странжански" ученик познавам, но момчето не е хич неграмотно. И не, не става въпрос за Друмев. Самият Друмев даже и не е "странжански" ученик, нищо че Калин натам го тика. Но както самият той (Калин) каза, това си е негово мнение и не задължава никой да се съгласява с него. И Слава Богу!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не виждам нищо лошо в това човек да е пророк!
    Аз дори бих се радвал ако минавах за пророк.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Единственото дето разбрах е, че Калин познава достатъчно "странжански" ученици за да заключи че са... "странжански" ученици. Я пак ти го прочети, премисли и ми кажи "...а не със странжански ученици" как го разбираш? "Странжанските" ученици са какви според теб, щом са обратното на определението за Барков? Аз верно, че само един "странжански" ученик познавам, но момчето не е хич неграмотно. И не, не става въпрос за Друмев. Самият Друмев даже и не е "странжански" ученик, нищо че Калин натам го тика. Но както самият той (Калин) каза, това си е негово мнение и не задължава никой да се съгласява с него. И Слава Богу!
    Билязер, Калин, Калин, Калин, си е Калин!
    И на Калин, може да му дръпнеш пет 'иляди пъти щепсела, па ще си е Калин! Калин се е учил, учил от Калин. И Калин има работа утре по пчелите за разлика от теб.
    А когато ти стигнеш Калин, то може и пчеларството в България да го няма, мили ми Смехурко.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Билязер, Калин, Калин, Калин, си е Калин!
    И на Калин, може да му дръпнеш пет 'иляди пъти щепсела, па ще си е Калин! Калин се е учил, учил от Калин. И Калин има работа утре по пчелите за разлика от теб.
    А когато ти стигнеш Калин, то може и пчеларството в България да го няма, мили ми Смехурко.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Да не си сбъркал рисунката Бруте?
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри среден-пръст.jpg‎  

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Да не си сбъркал рисунката Бруте?

Конфигурация от пет пръста с преобладаващ среден.В това няма нищо пчеларско даже и нокатя...

VIP Автор
    Регистриран
    30.08.2017
    Пчеларски район
    планета Земя
    Не бой се, аз и ти се движим в различни посоки, дели ни цяла вселена

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Какво мисля аз по въпроса - мисля, че Калин изобщо не искаше да засегне някой. Мисълта му беше, че ако вместо глупости се пишеха повече умения, практики, действия начини...повече колеги щяха да напредват по бързо вместо да се ровят в куп слама, ръсена от някои други колеги. "Странджанските" ученици? Той има някакъв такъв еталон, но това не засяга всички, както ти сам казваш. Сега не разбрах - ти ли се засегна или пак го играеш адвокат на Гявола/Друмев?

Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •