Цитат Първоначално публикувано от kivanov Виж публикацията
...Приемаме, че имам страхотната идея с изполването на Machine Learning мога да предположа какви ще са добивите всяка година. За да го направя имам нужда от хардуер (сървъри и т.н.), данни (времето и т.н.), средни добиви и т.н. но всичко това струва пари. Тоест имам супер идея и мога да я направя в гаража като ползвам лаптопа си и събера всички данни от някакъв ексел, но това няма да е готово за реална употреба и винаги нещо ще липсва. Идва обаче инвеститор и ми дава 1 000 000 долара да наема още няколко мозъка и да наема топ сървъри (да смятат бързо) и всички имаме общата цел да направим нещо много добро. Готово е. Продаваме го и фирмата е оценена на 50 000 000 долара, аз имам моите 5%, които са 2 500 000 и съм щастлив, а ако бях в гаража...?
Собственика на този форум тръгна с подобни идеи. Аз, като почнах с пчелите, също. Е, сега мисля малко по-различно, но все още съм доста ненормален. Имам над 100 кошера, инвентар, база и идеи. Твои са, ако поискаш, и без това не чакам печалби от тях, обаче ти решаваш как да вложиш парите си на база предложеното. Ако загубим парите, да не се сърдиш. Аз обещавам да не се сърдя, ако загубим кошерите.