Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 144

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Pero Melifero Виж публикацията
    Така както си дал заданието, сметката няма начин да излезе.Трябва да се откажете от био-то или да не го произвеждате вие. Не знам дали като последно обърна внимание на добивите от кошер, но колко семейства ще са нужни за производството на колко тона БИО мед и на каква цена трябва да се реализира, за да докара 100-тина хил. лв. на година та да делнете 4000/2000/2000 месечно тримата акционера? Може по принцип, но или не трябва да е био, или не трябва да е мед
    Защо да е био? Със 200 кошера вадиш 5 тона мана, продаваш не по малко от 20лв(а що не и в евро) и ето ти мечтаните 100 000 лв.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    С риск да ми скочите всички, но не мога да не отбележа, че мУмчетУ е решило само да СЕ погъбарка с нас и ние всички захапахме куката, а аз бях от първите. Ма кво да прайш, по това време ……на пчелина.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от ndm Виж публикацията
    ...само да СЕ погъбарка с нас и ние всички захапахме куката...
    Няма лошо, даже е много поучително. Кара те да се замислиш какво би направил, ако наистина ти се случи нещо подобно.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Няма лошо, даже е много поучително. Кара те да се замислиш какво би направил, ако наистина ти се случи нещо подобно.
    Преди години имаше едни такива момчета - с пари, минаваха и предлагаха на пчеларчета да си разделят 15 000 лева, които те дават, а пчеларчето след това да върне 15 000. Казах ли с лихвите?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Преди години имаше едни такива момчета - с пари, минаваха и предлагаха на пчеларчета да си разделят 15 000 лева, които те дават, а пчеларчето след това да върне 15 000. Казах ли с лихвите?
    Тук никой не говори за връщане, даже се говори за евентуална нула. Ти да видиш.
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Тук никой не говори за връщане, даже се говори за евентуална нула. Ти да видиш.
    Не ме разбра. Дават ти 7 500, защото ги делите, а ти връщаш 15 000 с лихвите. Това по примера, а тук предполагам, че тази нула не е съвсем нула, защото ще има някакво обвързване заради тези пари. Кой ще ти даде пари ей така? А предимно който ги взема той ги връща. Както казах тук патки няма, но знае ли човек - мернаха ми се някои мераклии.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.07.2016
    Пчеларски район
    Любимец
    То вече не ти ли се случи? Зачеркна с лекота 100-те кошера с инвентара и колибата. Сигурно си си купил и наколенки?

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от ndm Виж публикацията
    То вече не ти ли се случи? Зачеркна с лекота 100-те кошера с инвентара и колибата. Сигурно си си купил и наколенки?
    При мен като нищо може да се случи да зачеркна кошерите и сам, бе з чужда помощ, от едното любопитство. Тази есен например с нищо не ги третирах, да видя какво ще стане. А за колибата не е ставало въпрос.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Тази есен например с нищо не ги третирах, да видя какво ще стане.
    Прецакал си се май. Те твоите и без това си бяха малко .....зле. Вземи мерки, че ще пиеш студена вода.

Почетен Автор
    Регистриран
    02.02.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Прецакал си се май. Те твоите и без това си бяха малко .....зле. Вземи мерки, че ще пиеш студена вода.
    Сега ме караш (задочно), да се чудя дали нищо или амитраз е по зле
    Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •