Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Ти, стига си изказвал мнение като теоритик.
Теоретика знае защо, но не знае как да го направи. Практика знае как, но не знае защо работи.
Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Човека те покани, вдигни си дъртия г.з и върви виж, убеди се сам в някои неизвестни за теб неща. Той е прозорлив и те покани, защото знае, че няма да идеш и ще продължаваш да плещиш глупости.
От там се връщам току що!
Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Подържаш си твоята теза и това си е. Имам наблюдение, че всяка година по това време , започваш да се пъниш и добиваш информация, като например - трябва или не трябва редуктор на центрофугата, заради мощността на електродвигателя .
Не всяка година по това време, а по всяко време на годината.
Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Кажи поне, в крайна сметка до къде стигна с разработките?
До под крушата. Аз не казвам, а показвам!
Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Защото в противен случай ми се струва, че само ползваш наивния пчелар за бюро-справки.
Браво Кънчо, пак позна!