Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 285 от 807 ПърваПърва ... 185235275283284285286287295335385785 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,841 до 2,850 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Колега ако има от Правец нека се включи и да покаже.От София до Елена човек може да я види бре Калински.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Теоретика знае защо, но не знае как да го направи. Практика знае как, но не знае защо работи.

От там се връщам току що!

Не всяка година по това време, а по всяко време на годината.

До под крушата. Аз не казвам, а показвам!
    Браво Кънчо, пак позна!
    Теодорине, нищо не показваш и в крайна сметка, нищо съществено не казваш. Нали каза, че имаш вече някаква разработка, май ни пързаляш. Ти, след като си толкова учен, поне да беше препрочел туй-онуй и по психология, та да разбереш нещо за интересите на хората, защото пчеларя не го интересува какви сили влияят на меда, за да се изцеди от питата, а как пчелите да му донесът повече от благинката.
    Казваш - връщаш се от там, ама от къде - незнам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Колеги моля не се пенявите,че дразните тия с 3 рамковата центрофуга със 150 семейства.Хубаво спорите не ми е проблем ,но по не колко майки сте убили с вашата центрофуга пишете./добре че сръбнах ,че прописах.Кога е мярката за инвертар?З а инверта е ясно да ли е за подхранване или за вадене,но едно е сигурно винаги при тоя метод се печелят денги.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Колега ако има от Правец нека се включи и да покаже.От София до Елена човек може да я види бре Калински.
    Абе чувал съм и съм виждал плодни дръвчета да цъфтят късна есен, ама не съм видял да вържат плод.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    То и аз като малък вярвах,че борчето ражда марципан.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Възможно е Друмев, на прав път си. Пчелите се приготвят за зимен сън. Естествено, че намалява пчелата, след като и пилото намалява, а труженичките са вече изтощени. И къде я видя тази акация?

Това е проблерм според мен.При една силна паша от мана август.Можем да повторим упражнението ,,ръка ,гръП, кръст,прасец.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    То и аз като малък вярвах,че борчето ражда марципан.
    Като гледам не се е изменило нищо до сега.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Колеги моля не се пенявите,че дразните тия с 3 рамковата центрофуга със 150 семейства.Хубаво спорите не ми е проблем ,но по не колко майки сте убили с вашата центрофуга пишете./добре че сръбнах ,че прописах.Кога е мярката за инвертар?З а инверта е ясно да ли е за подхранване или за вадене,но едно е сигурно винаги при тоя метод се печелят денги.
    Наздраве и се помоли сутринта на модератора да поразчисти нощните прозрения.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Пиши пиши той горския дебне ,а кмета си гушка от опт мен и дргио4 умрели
    братчеда/та/.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Ей Атанасов Делтата е убав човек то и ти си такъв само че малко демократ си падаш съдя по постовете не ви познавам физически.
    Използвах Бат Пепи като израз на уважение това е снимка Бат 2/спасителят в снега/ на Бат 1 неможах да намеря ама и тая върши работа

П.П.Ама стига спамове че много плява стана та някой трябва да я отсяват от зърното.
    Прекалено си толерантен към подобни грешки на природата Адашче,като негово подобие!И погледни кой му благодари?Същото подобие.Защото страхливите използват маши,за да не се опарят.Ама на теб тепърва ти предстои да опознаваш хората.Ти си в подножието на големия баир наречен Живот,а аз съм прехвърлил билото и съм в подножието, но от татък.Какви ли не съм ги срещал.От лице приятни,по–лице приятни,но душите им.............душите им вонят,по лошо и от непрани чорапи,смрад на мърша.Преценяй ги не по това какво ти казват в момента,а по това какво правят като се обърнеш с гръб към тях.Тогава показват истинското си лице/разбира се ако имат такова,обикновено са безлични,амеби./Виждам ,че си прекалено отворен към хората.Притвори едната порта,защото през широко отворената врата влизат всякакви хора.Овсички хора трябва да се научи да да разбереш кои са човеци.Хора много на този свят,но човеците са малко.Това ми го е казал дядо ми,и излезе прав.Казах си само мнението,ти си зрял мъж и сам ще си прецениш.

Страница 285 от 807 ПърваПърва ... 185235275283284285286287295335385785 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 23 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 23 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •