Ти няма ли да се научиш най - сетне, че преди да си плеснеш поста е добре да го прочетеш и да видиш какво л...но си сътворил? Какви са тия "дреднки" и какъв е този "джожан" които трябва да се консОмират. Ще има май поправителна сесия един месец. Вервай ми. МАЙ - може и Юни.![]()
Уморен от дългия път,и съм не до огледал поста за правописни грешки.Извинявам се за което.
Ей Атанасов Делтата е убав човек то и ти си такъв само че малко демократ си падаш съдя по постовете не ви познавам физически.
Използвах Бат Пепи като израз на уважение това е снимка Бат 2/спасителят в снега/ на Бат 1 неможах да намеря ама и тая върши работа
![]()
П.П.Ама стига спамове че много плява стана та някой трябва да я отсяват от зърното.
Гледам че напредвате с центрофугите, някой да е виждал или работил с центрофуга базирана на закона на Бернули?
Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
Данчо,нали знаеш,че ти си талисмана на този форум.Всички те обичаме и за теб няма забранена зона. Особено когато искаш да отговориш на мое питане.Но поне от куртоазия изчакай въпросните да си кажат мнението.Може да се обидят че начеващ ги е изпреварил.Ако те сърби езика и те напъва много да го споделиш твоето становище,напиши ми го на лични,хем ще си полафим като другарчета,тет,а тет.Съгласен?
В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))