Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 283 от 807 ПърваПърва ... 183233273281282283284285293333383783 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,821 до 2,830 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Понякога сами си навличате гневни думи от даден потребител, а след това искате от мода да го наказва. Хайде погледнете в огледалото. Ха. И този същия. Тогава какво искаме?
    Днес , излязох в отпуск , и моля , г-н Дончев да ми наложи спам / отпуск от форума / до 21 август 2017 .
    Тогава се навършват 60 години от първата МБР Р-7 .
    Т

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Восъкът не е добре да се консомира в големи количества,че действа като компот от дреднки или чай от джожан.
    Ти няма ли да се научиш най - сетне, че преди да си плеснеш поста е добре да го прочетеш и да видиш какво л...но си сътворил? Какви са тия "дреднки" и какъв е този "джожан" които трябва да се консОмират. Ще има май поправителна сесия един месец. Вервай ми. МАЙ - може и Юни.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ти няма ли да се научиш най - сетне, че преди да си плеснеш поста е добре да го прочетеш и да видиш какво л...но си сътворил? Какви са тия "дреднки" и какъв е този "джожан" които трябва да се консОмират. Ще има май поправителна сесия един месец. Вервай ми. МАЙ - може и Юни.
    Не се хаби за тоя. Нищо не помага. Имаме го само за красота!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Уморен от дългия път,и съм не до огледал поста за правописни грешки.Извинявам се за което.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    ....Въпроса ми е към теб,но всички които са вдигнали палец под поста ти,също могат да си кажат доводите.Щом харесваш дадено мнение,значи имаш свое мнение по въпроса.Споделете го господа пчелари.Аче,имам молба към теб–Не бързай да отговаряш,знам че имаш отговор....
    Нещата с харесванията при мен са, че споделям даденото мнение. Демек и аз мисля по същия начин. Иначе мога да харесам някой виц, клип ...
    Абе чета напоследък : бате Пепи, Аче .... от много харесване да не сменихте резбата .

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Нещата с харесванията при мен са, че споделям даденото мнение. Демек и аз мисля по същия начин. Иначе мога да харесам някой виц, клип ...
    Абе чета напоследък : бате Пепи, Аче .... от много харесване да не сменихте резбата .
    Ей Атанасов Делтата е убав човек то и ти си такъв само че малко демократ си падаш съдя по постовете не ви познавам физически.
    Използвах Бат Пепи като израз на уважение това е снимка Бат 2/спасителят в снега/ на Бат 1 неможах да намеря ама и тая върши работа

П.П.Ама стига спамове че много плява стана та някой трябва да я отсяват от зърното.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Имам чувството, че от вчера сте пчелари и за първи път виждате центрофуга.
    Аз - да, правилно чувство.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Заслужил Автор
    Регистриран
    12.07.2013
    Гледам че напредвате с центрофугите, някой да е виждал или работил с центрофуга базирана на закона на Бернули?
    Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
    Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
    Живота свършва, парите не.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от seto4e Виж публикацията
    Гледам че напредвате с центрофугите, някой да е виждал или работил с центрофуга базирана на закона на Бернули?
    Не, ползваните за сега у нас работят на база първото следствие на закона на Мърфи и силата на Кориолис.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз може ли без да съм чел книги много много да споделя моите наблюдения?
    Данчо,нали знаеш,че ти си талисмана на този форум.Всички те обичаме и за теб няма забранена зона. Особено когато искаш да отговориш на мое питане.Но поне от куртоазия изчакай въпросните да си кажат мнението.Може да се обидят че начеващ ги е изпреварил.Ако те сърби езика и те напъва много да го споделиш твоето становище,напиши ми го на лични,хем ще си полафим като другарчета,тет,а тет.Съгласен?

Страница 283 от 807 ПърваПърва ... 183233273281282283284285293333383783 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •