Добре, разбрах, че ще върна магазина. А нужно ли е да третирам с нещо, щом пашата е свършила? Какви вируси има сега или вредители? Какво да взема?
Добре, разбрах, че ще върна магазина. А нужно ли е да третирам с нещо, щом пашата е свършила? Какви вируси има сега или вредители? Какво да взема?
Ник,а таблата под горния корпус има ли мрежест отвор?
И във нито един момент не съм си мислил,че майките изведени без летящи са НЕкачествени.Само търдя,че майките изведени в присъствие на вс генерации са по-качествени.И в момента имам от двата вида.Просто когато как дойде,но наблюденията ми са такива.
Ти може да си ги подменил, но те вече са минали през медосбор, но какво ли знам аз, пак ще ме метнат да ме оплюват. Ако си слушал лекцийте на Софрон той казва така. Аз продавам майки до август месец, от там на сетне си правя майки за мен и не продавам. Защо? Защо? Защо точно точно тези майки през август месец си оставя за него, а не априлските или майските или юнските. Защо казва, че после на пролетта неговите майки не се роят на рапицата? Предполагам, че и всички останали майко производители правят същото като него. Защо?
Да аз това го писах и преди напълно съм съгласен с теб и аз съм на мнеие че августовските майки са най добри. Но цяла година работа по кошерите и сега искам да почивам. След 15тина дена вадя меда и забравям за кошери до 1018г.Всеки си има начин на работа, моя може да не е най-добрия, но на мен ми харесва.
То на мен ми се струва че Софрон винаги казва половината истина и остава по нещо не казано. Но съм забелязал че августовите майки имат много бурно развитие пролетта, но за съжаление и те рояват.
П.С Като стана въпрос за медосбора, та то тогава майката е блокирана и все едно е на ваканция.
В момента има 51 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 51 гост (и))