Ето ти тема за размисъл,всъщност много не му мисли а лично се увери.
Цитат Първоначално публикувано от Saras Виж публикацията
Западняка знае, че информацията струва пари, за да стигне до нея е платил разходи за специалисти,експерименти, несполуки и т.н. докато намери вярното техническо решение.Поклон на хората, които споделят информация, за която често са платили скъпо, това е вид форма на алтруизъм.Информацията до голяма степен довежда до това един проект,бизнес да бъде печеливш.Споделянето на ценна информация в условията на конкуретност граничи с глупост.Но света се развива именно заради споделената информация, която се развива и надгражда.

Аз лично предпочитам да купя качествен български продукт отколкото парите ми да отиват в джоба на западняците, които в чисто исторически аспект до ден днешен не са допринесли до нищо добро за България.Виждам на пазара сърби,поляци,финландци,ита иянци,турци, но къде са българските специалисти и продукти?
Цитат Първоначално публикувано от ianev Виж публикацията
Аз останах впечатлен от машините на Николов от Добрич. Мой приятел ползва стария вариант на разпечатващата му машина а от скоро си е взел подобрената версия заедно с шнека за отпечатките...
П.п за инфо на лични.