Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 84

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    27.08.2016
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Това направо ме смая. Тия големи тъпаци. Ела да ти нарина инженери специалисти, технолози от каквито си искаш направления. Най вече разбиращи от металознание и термообработка. Братовчеда ми е завършил точно това - металознание. А имаме и специалист по космонавтика, но работи всичко друго освен космонавтика. Разбираемо. Ех, тези глупави западняци. Да им се неначудиш.

Не желая да споря с Вас!
    Занимавал съм се с изследвания и разработки, правил съм и много проучвания. Западняците никъде и нищо не дават като хим. състав, времена, температури. Единствените даващи такава информация са само руснаците и понякога някой българин.
    А за многото специалисти съм безкрайно резервиран. В Русе в университета, кандидатите за цялото направление по студена и гореща обработка, на времето Машинно Технологичен Факултет, който бе и най-голям, та сега, са били СЕДЕМ, повтарям СЕДЕМ души. Това студена и гореща обработка. Та Вие си правете извода , какви специалисти и кадри имаме и подготвяме сега!

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от различен Виж публикацията
    с Вас!
    Приятно ми е. Трендафил се казвам и може да си говорим на ТИ. А що се отнася за университета в Русе, да ме извиняват някои, но има техникуми с по - добри специалисти от тях. Имаме от всичките, но най - вече руски възпитаници/съветски/. Космонавта и той, но както казах, гледа само звездите.

За ножовете на разпечатващите машини би трябвало малко да се помисли и смятам, че не е голям проблем да се отстрани проблема им. Трябва да помисля по въпроса.

Автор
    Регистриран
    27.08.2016
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Приятно ми е. Трендафил се казвам и може да си говорим на ТИ. А що се отнася за университета в Русе, да ме извиняват някои, но има техникуми с по - добри специалисти от тях. Имаме от всичките, но най - вече руски възпитаници/съветски/. Космонавта и той, но както казах, гледа само звездите.

За ножовете на разпечатващите машини би трябвало малко да се помисли и смятам, че не е голям проблем да се отстрани проблема им. Трябва да помисля по въпроса.

Моля! Щом така желаете.
    Говоря за специалистите от университета завършили до 89 година. То сега няма университет който да дава качествени кадри, заради порочната система, парите следват студента! На времето от 170 души поток, завършихме 27 без да сме прекъсвали. Мерил съм си пи@@ата с други "кадри" от други университети. Не могат да ми стъпят и на малкия пръст, но това вече е друга тема. Не познавам конкретната машина. Бизнеса ми е друг и се имам за успял. Но ще и хвърля едно око, така профилактично. Винаги е хубаво да се научи нещо ново.
    По отношение на ножовете. Имам технология, МОЯ, по която могат да се направят самозаточващи се, ако има подходящите съоръжения и метал!

Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Цитат Първоначално публикувано от различен Виж публикацията
    Не желая да споря с Вас!
    Занимавал съм се с изследвания и разработки, правил съм и много проучвания. Западняците никъде и нищо не дават като хим. състав, времена, температури. Единствените даващи такава информация са само руснаците и понякога някой българин.
    Западняка знае, че информацията струва пари, за да стигне до нея е платил разходи за специалисти,експерименти, несполуки и т.н. докато намери вярното техническо решение.Поклон на хората, които споделят информация, за която често са платили скъпо, това е вид форма на алтруизъм.Информацията до голяма степен довежда до това един проект,бизнес да бъде печеливш.Споделянето на ценна информация в условията на конкуретност граничи с глупост.Но света се развива именно заради споделената информация, която се развива и надгражда.

Аз лично предпочитам да купя качествен български продукт отколкото парите ми да отиват в джоба на западняците, които в чисто исторически аспект до ден днешен не са допринесли до нищо добро за България.Виждам на пазара сърби,поляци,финландци,ита иянци,турци, но къде са българските специалисти и продукти?

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •