Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
Матеев новите им рапечатващи са със нови ножове, които вършат много добра работа( показаха ми снимки), би трябвало да ги продават вече, в Плевен ако има ще си купя от тях.
Ако това са ножовете, показани миналата година на изложението в Плевен - също не стават. Вече ги пробвах. Те са много добре заточени, но се държат на едни ламаринки с дебелина над 1 mm, които са от към страната на питата. Тези ламаринки се забиват в питата и я мажат (разкъсват) на едни широки ивици. При старите ножове този ефект е много по-слаб, защото ламаринките са на нивото на режещия ръб.

Тази година си реших проблема, като просто свалих старите ножове и ги заточих много добре. Проблемът е, че се изтъпяват много бързо.

Та ако Лисон са измислили някакви нови ножове, които все още не съм ги виждал и не съм ги пробвал, с удоволствие бих си купил такива и бих ги тествал. До момента обаче аз не съм виждал такива, което означава, че всяка една продавана от Лисон разпечатваща машина или дори целите разпечатващи линии СА ПЪЛЕН БОКЛУК. И ще продължават да са пълен боклук, докато Лисон не си реши проблема с ножовете.

А когато си решат проблема с ножовете, тогава ще ви разкажа и за другите проблеми, но те вече са разрешими или в най-лошия случай създават само неудобства. Проблемът с ножовете обаче е КАТАСТРОФАЛЕН.