Първоначално публикувано от
apis1964
Здравейте колеги!
Не знам защо толкова много се противите да застанете с истинските си имена във форума.Сигурно ви е срам от името ,което носите?А може би се срамувате от постъпките си?
Но пък може и да има нещо друго ,да не сте си регистрирали кошерите според изискванията на закона и от това да ви е страх.
Какво се изисква :
-Да се регистрираш с име и фамилия
-Да посочиш регион на пчеларстване
-С каква система кошери работите
-С колко пчелни семейства работите
-От колко години се занимавате с пчеларство
Толкова ли е страшно ? В същото време във фейсбук сме с личните си имена и фамилии,снимки на пчелините ,на кошерите,на нас и нашите близки,на нашите жилища -а дали не е по опасно всичко това?
За това дайте да направим нещо ,да се освободим от предразсъдаците си .
Сега ще започнете да ме критикувате ,че не съм с истинските си имена -няма проблем винаги съм готов да сменя ника с тях.Другата информация ,която съм споделил,че е необходима при регистрация-всеки може да я намери в профила ми.
Регистриран съм в няколко пчеларски форума и искам да ви споделя, че има различни ограничения в тях за нерегистрирани потребители: -можеш да четеш ,но не можеш да теглиш файлове и картинки
-Можеш да четеш ,но не можеш да влизаш в даден раздел-(например инвентар и оборудване )както и да теглиш файлове и картинки
Колеги ,
нека да споделя с Вас -най ми харесва най големият сръбски пчеларски форум.Защо ли?Защото там колегите са надскочили времето и се регистрират с личното си име и фамилия ,споделят информацията посочена по-горе в поста ми която Вие не желаете да споделяте.Поставят вместо аватар своята актуална снимка.В профила излиза информация дори с каква операционна система на компютъра работиш.
Крайното решение е на собственика на форума или както е казал народа"Който плаща ,той поръчва музиката!"