Цитат Първоначално публикувано от siko13 Виж публикацията
Имах неблагоразумието да си оставя личните данни в един друг форум и вече близо десет години по два-три пъти в месеца ми звънят на личния телефон и ми предлагат различни услуги които аз не желая но водя безмислени разговори и си губя времето. А дали съм едно "НИЩО" това не може другаря Матеев да каже.
А и да го каже все ми е тая.
Моят телефон пък го знае цяла България (и не само пчелари) и въпреки това никой не спекулира с него (в 99.9% от случаите). Пък и да започне някой да спекулира, най-ми е лесно да му забраня номера и толкова. Така че не ми се сърди, но този твой постинг го класифицирам като поредната лъжа на поредния анинимен акаунт, зад който не се знае кой се крие.

Ха-ха ....... 10 пъти в месеца му звънят от някой форум ........

Наистина в България има няколко организации, които периодично звънят и притесняват хората, но с тях можеш да се оправиш много лесно поне по 4 различни начина:

1. Казваш "Момент, почакайте малко" и след това оставяш телефона си отворен. Нека да висят на него 5-10 минути и да си навъртат сметка ...... Повярвай ми, сами ще затворят, и повече няма да те потърсят.
2. Блокираш им телефонния номер
3. Оплакваш се на мобилния оператор
4. Оплакваш се на Комисията за защита на потребителите. Ще им предизвикаш проверки, глоби и т.н.. Правил съм го веднъж и комисията разката фамилията на една фирма-инвестиционни посредници, които имаха много агресивна телефонна политика.