А какъв е този дивеч - пъдпъци?
Преглед за печат
Остави човека,не виждаш ли,че му влияя зле.:bigsmile:
Калински аз бях за риба,но се пребирам духна вятър.:bigsmile:Няма смисъл да чакам,нищо няма да клъвне.:bigsmile:
А по татово какви риби кълвяха по това време.
Отър по ми аресваше.:bigsmile:
Отър е Шведски полуКрал.:bigsmile:
Аз дирекно в шведския писах на колегите:bigsmile:
Linda Solen
Ottar Vendelkråka var en möjligen historisk sveakung med säte i Uppsala under 500-talets första hälft.
But this guy maybe not even exist:bigsmile:
Това е колежка ветеринарка.
Те имат доста големи добиви.Като сметнеш,че там е все дъждовно и студено.
Те и изнасят до колкото си спомням много.Чек да питам.:bigsmile:
10% of EUs copper are from sweden today. But I can't find price
Това каза Калински.Според мен не ядат много мед а само продават.:bigsmile:
Скъп,но интересно те внасят и в България сега гледам един линк Bulgaria: $0.005051 Million.
Може би да го смесват с нашия био и еко.:bigsmile:
Хубаво е човек да загравя по бързо.:bigsmile:Но това може да доведе до късо съединение и да ти изгърми инсталацията.:bigsmile:
По добре така,че да не вземе някой на сериозно да ме разбере.:bigsmile:
Защо , всеки проект в България е съпроводен със скандали ?
Ти , от кои си ?
Защото , аз съм индианец .
И винаги съм се справял много добре . :bigsmile:
Попита какво ще “кажем“. Щом си знаеш отговора- приятен път.
Проблема е в палеца/днес го има утре го нема/.:bigsmile:Имаме пунг швайцен не мой толкова тънко да лепи.:bigsmile:
Атанасов , на Фарар ли минаваш ?
На снимката забелязах нещо .
Вярно е едно , че се чудя на твоят акъл .
Виж си постовете - с маркучите , с райският газ и други .
Чакам Данчо,ама богът с двоен ореол над главата Цветков не отговаря.Пак ще го питам–ха сега кажи в тоз момент на колко ракии съм?Ако не си такъв голям бог за какъвто те мислех,попитай подгласниците си–батето и Йосковото дето са ти навирили палчето нагоре.Те знаят от собствен опит как се пише след еди колко си ракии.:laughing::laughing::laughing:.И разбира се, една майничка от Асеновградско или Пазарджишко,все още не мога да го разбера,ама май беше нещо като зограф или нещо такова.
Данчо,опичай си акъла.Днес всички са със теб,утре 99% са ти забили ножа в гърба, защото не си им полазен вече.Може и аз да съм един от тях:laughing:blush;hi;.
Не адресирано към някого тук–Не визирам теб в предходните си постове.Затова ти благодаря!
PS.Данчо,отново ти се извинявам!
Какво , става тука бре ?
Аз , съм в невидение по тези въпроси .
Кога , се изпокарахте и , за какво ?
Не ти отговарям от завист на колко ракии си,а по съвета за акъля няма как да стане.:bigsmile:Кака Мара /общатата/ми казваше:
,,Акъль и мензис като не ти дойде на време не го чакай".;)
Момчета , я кротко .
Поздрав за Вас https://www.youtube.com/watch?v=nFPehiU9x3U
Ама го написа....:laughing:
Даскале остави песните и поздравите.Дай да кажеш що рендосват входа като за световно.Може и някой употребил алкохол също да спдели.:bigsmile:
Ей това бас държа,че и други не го знаеха.:bigsmile:Аз бях сигурен/убеден/,че е нещо подобно.За да стана като на нивото на брата за това все питам,ей даскала може да ти каже с питъне до къде се стига.А не съм питал за това.:bigsmile:А щом пишете аз няма как да забравя ако е в по темата.;)
Все даскала е виновен .
Даскала - под път и над път . Аз , не строя магистрали . :ae:
Благодаря , Друмев !
Като се видим да ми да деш да те пипна.;)
Друмев , аз не съм педераст .
Аз те помислих за коминочистач щом си черен Петър.:bigsmile:Това да не е нов вид провокация да ме баннат?:bigsmile:
А не съм и коминочистач -даскал съм .
Кога съм те провокирал ?
С пос 2367.Ако не съм го прочел правилно.:bigsmile:
Аз се научих, че тука със всичко и със всеки трябва да се съглася, да е на тяхното, защото после си все крив на някой и започват едно нареждане мани,мани :-).
Прочети по надолу поста на Гогол, за такива криваци говоря, хората по цял свят, изследващи пчелите, написали книги и книги казват, че нищо все още не знаят и има да се учат, а бай ти Гогол корифеят раздава акъл за трима, щото го има много :-):-):-). Чакам довечера следващата сиренада от човека пчела :-):-):-).
Какво се чудиш,беше много горещо,а ти си намалил много входовете,те затова си ги разширяват,ако са много широки пък ги стесняват с прополис.Пчелите знаят по добре от нас от каква вентилация имат нужда.Това са инстинкти изработени за милиони години еволюция.
Янчо, не се коси. Всеки е прав за себе си. Бай ти Гогол е по-прям от обичайното, но не може да се отрече, че има доста практични съвети, които дава на питащи и непитащи, стига отсрещния да ги разтълкува и приложи пречупвайки ги през неговата призма.
А сИренадата си е нещо обичайно.
Еее Калине, що кълвеш на чуждо емче тцтц. Аз не съм казал, че няма знания, той ги има в изобилие за ДБ система и отглеждането на пчели отпреди 40 години. Проблемът му е мисълта, че каквото е на неговия пчелин, такова е навсякъде другаде и затова винаги той е правия. Не е хубаво да се говори така за друг човек, затова се извинявам предварително, но няма как със неговото красноречие, просто нещо ме човърка отвътре да му подам искра и да го гледам как пали от раз.
Аааа никой не съм обидил, даже съм се извинил предварително ако нещо съм го засегнал. В началото му се ядосвах, но с простотията се свиква бързо и затова сега му гледам само сеира.
Драго ми другарче, географията, географията, куца! Колкото до майничката!?!?!?!?!? Явно буренцето, вече остаряло и не облагородява материала. Да изпратя буренце или от балканския елексир, че валяка много ускорява!? Даката не го мисли, той има много ментори, така,че не се натоварвай в излишък.Цитат:
Чакам Данчо,ама богът с двоен ореол над главата Цветков не отговаря.Пак ще го питам–ха сега кажи в тоз момент на колко ракии съм?Ако не си такъв голям бог за какъвто те мислех,попитай подгласниците си–батето и Йосковото дето са ти навирили палчето нагоре.Те знаят от собствен опит как се пише след еди колко си ракии.http://pchelari.com/forum/images/smilies/laughing.gifhttp://pchelari.com/forum/images/smilies/laughing.gifhttp://pchelari.com/forum/images/smilies/laughing.gif.И разбира се, една майничка от Асеновградско или Пазарджишко,все още не мога да го разбера,ама май беше нещо като зограф или нещо такова.
Данчо,опичай си акъла.Днес всички са със теб,утре 99% са ти забили ножа в гърба, защото не си им полазен вече.Може и аз да съм един от тяхhttp://pchelari.com/forum/images/smilies/laughing.gifhttp://pchelari.com/forum/images/smilies/blush.gifhttp://pchelari.com/forum/images/smilies/hi.gif.
Не адресирано към някого тук–Не визирам теб в предходните си постове.Затова ти благодаря!
PS.Данчо,отново ти се извинявам!
Малий, много съм се издигнал.
А сега ако ми обясниш и какво чакаш от мен, та да ти отговоря. Да съм ти сипвал ракия та да съм я броил, ама не съм го правил, така че, нямам никаква представа.
Само между другото, ореол имат иконите на светците, боговете са друго нещо.
Това е едно предложение за работа.Типично по нашенски се отпочнаха едни безмислени коментари и сметки.