Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Разбирам аз да напиша оспял, но пък ти така си е убида .Успелите хора са малко в Бг без помоща на ДС.
    Когато пиша от таблета повечето думи ми ги изписва дерекно щом започна да пиша думата, затова понякога се изписват глупости.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Когато пиша от таблета повечето думи ми ги изписва дерекно щом започна да пиша думата, затова понякога се изписват глупости.

Ок.Признат грях не е грях.Махнах ти кръста от поста.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ха, ха.... таблета виновен. И аз работя с телефон почти през цялото време, че трудно ми се побира компа в джоба. Единия писал Оспял, а другия го поправя и му пише Убида. Българска реч, омайна, сладка....

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ха, ха.... таблета виновен. И аз работя с телефон почти през цялото време, че трудно ми се побира компа в джоба. Единия писал Оспял, а другия го поправя и му пише Убида. Българска реч, омайна, сладка....
    То само таблета да е виновен с мед ще го нахраним.Не,не с мед.Забравих,там беше рогът на изобилието на маната.Мана,мана и пак мана.Ще го нахраним с мана.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Аз се научих, че тука със всичко и със всеки трябва да се съглася, да е на тяхното, защото после си все крив на някой и започват едно нареждане мани,мани :-).
    Прочети по надолу поста на Гогол, за такива криваци говоря, хората по цял свят, изследващи пчелите, написали книги и книги казват, че нищо все още не знаят и има да се учат, а бай ти Гогол корифеят раздава акъл за трима, щото го има много :-):-):-). Чакам довечера следващата сиренада от човека пчела :-):-):-).

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Аз се научих, че тука със всичко и със всеки трябва да се съглася, да е на тяхното, защото после си все крив на някой и започват едно нареждане мани,мани :-).
    Прочети по надолу поста на Гогол, за такива криваци говоря, хората по цял свят, изследващи пчелите, написали книги и книги казват, че нищо все още не знаят и има да се учат, а бай ти Гогол корифеят раздава акъл за трима, щото го има много :-):-):-). Чакам довечера следващата сиренада от човека пчела :-):-):-).
    Ако погледнеш в природата дърветата ще забележиш, че едно с едно няма. Всяко си развява клоните на където си иска и все пак си остават дървета.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Янчо, не се коси. Всеки е прав за себе си. Бай ти Гогол е по-прям от обичайното, но не може да се отрече, че има доста практични съвети, които дава на питащи и непитащи, стига отсрещния да ги разтълкува и приложи пречупвайки ги през неговата призма.
    А сИренадата си е нещо обичайно.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •