Видео наблюдение на пчелин
Цитат:
Първоначално публикувано от
vasill83
Здравейте виждам че имате проблем с преноса на данни и по точно с интернет трафика .Преди време и аз го имах същия проблем но ме светнаха.Сега пренасям интернет на голямо разтояние без проблем от вкъщи до обекта ми които се намира на 18 км доказано е че може да се пренася по този начин интернер дори до растояние на 40 а дори и на 50 километра ,ако пчелина ви е в този диапазон и месноста не е много пресечена с дирекна видимост може да го направите с антени ,малко се ускапява но определено си заслужава аз пробвах с мобилен нищо нестава сега спокоино си гледам апи камера .
Малко позабравена във времето, но навярно винаги актуална тема в Българското мило, родно пчеларство - как да си охраняваме пчелините от вандали
Би ли споделил как се прехвърля сигнала с антена на по-голямо разстояние и какво захранване ще е необходимо.
Последно време се насочвам към варианти с ловни камери и съм си харесал този вид http://www.ebay.com/itm/12MP-Ltl-631...item41906f2bcd, но си мисля, че с IP камери би било по-добре.