На дядо и баба това им беше обяда лятно време и с по две филии хляб. Аз така и не свикнах на сирене и диня, но пък сирене и грозде също много ми върви. Особено като стане Кардинала и после Хамбургския... Мдаа.
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Като видях картофените кюфтета на Ачката и ми се преядоха. Ама вчера нали беше празник, та викам на жената да ги направим не чак толкова постни. Ванката нали спомена нещо за селекционен натиск...Сложихме едни пилешки пържоли, отгоре резенчета домат, кашкавал и гъби.
А тази ракия е много специална за мен. Подарък от приятел и прави чудеса.
След първата чаша пропях.
След втората викам на жената- ТИ МЕН УВАЖАВАШ ЛИ МЕ?!
След третата се сетих за ония виц с кучето и онази с болния зъб и се стреснах!
Та спирайте навреме, сетите ли се за вица и продължите да си сипвате ще си носите последствията!
rsz_img_20160308_202926.jpg
Този пост е редактиран от IVO_3; 09.03.2016 в 13:45. Причина: Добавяне.
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Понеже съм вманиачен по правенето на козунаци, направих една подробна инструкция по която ми се получават доста добре. И ми е любопитно, ако някой дето никога не е правил, се опита по нея да работи, дали би успял. Също, ако има някакви неясноти, за да мога да ги допълня.
Козунак версия 2016 - "козунак с накисване". Подробно упътване за начинаещи.
Разпространението на файла е свободно при посочване на източника:
https://www.facebook.com/denislav.di...31417666876587
малко снимки за мотивация:
![]()
Браво, колега! На това му се вика козуначена фобия! Наистина си влязъл в джаза, но освен това и ти се получава! Казвам ти го като човек ,дето е направил доста- затова и сега правя само за най- близки приятели! А, с пчелите също ли се отнасяш с такова внимание към детайла?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
По отношение на пчелите, за сега само събирам инфо, но май мерака ми започна да се изпарява. Не е толкова лесно гледането на пчели, както си го представях.
Не ти знам, фантазиите и не искам да ги знам! Но, ако искаш впечатления от първа ръка няма проблем. Стига, разбира се да не си алергичен!
Мерси за предложението. Алергичен... в смисъл да ставам много зле при ужилване? Не, само традиционното подуване на мястото което мисля всеки получава. Всъщност аз имам няколко познати които гледат пчели, обаче ми е неудобно да ги занимавам с мен.
Тази вечер, жената ме черпи за вчерашния празник! Аз пък, не че всеки ден нямам повод! Днес специално Ванката Мънков и Слънчо много ме уважиха! За което, най-искрено им благодаря! С надежда, в най-скоро време и аз да се реванширам и да им се отплатя за положените усилия и труд! Пия си ракийката, и на никой не мисля злото! Бог да ни благослови и поживи! Благодаря!
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))