Дядото гледа зайци и точно от там ще почна,но мен ме интересуват тънкости в опушването.Чел съм,че определени "пилки" дето им викаш,придават различен вкус,като например черупки от лешници.Саламурите и те са много важни.Нека обаче не забиваме само в тази посока.Нека всички споделят хубавите ястия и мръвки които приготвят.Например хубави пържолки от бонфиле,овъргаляни в подправки и сол,оставени зимата да узреят няколко дена и ето ти прекрасно мезе за виното без нито един шибан консервант или оцветител.Ако ги съхраняваш в хладилник изкарват няколко месеца.Предполагам,че всички ще се зарадваме да прочетем хубави местни рецепти от Български продукти.Говоря за всичко - мезета,салати,туршии, десерт , напитки и т.н..Ето например - някой правил ли е боб на гърне?Аз много искам да опитам и да видя как се прави,защото е срамота най-консумираната храна в миналото да се явява ЛУКС в момента по заведенията.Споделяйте всичко,аз съм градско чадо със земеделски наклонности и от мен няма да изскочи заек,но жена ми поне умее да готви.