![]()
![]()
Така е. В много хора има дремещ талант, на който му трябва много малко, за да се активира. Парите са един от възможните активатори, но има и много други. Един от най-важните активатори обаче е късмета или нещастието. Двете неща значат едно и също - малковероятно събитие, което отключва неподозирани физически, психически или емоционални сили, достатъчни за да се извършат велики дела.
При мене отключващ фактор стана едно доцентче от Пловдив, което ме амбицира да вложа огромно количество психическа енергия и огромен съществуващ ресурс (пари и време) в името на една единствена висша цел - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СПРАВЕДЛИВОСТА. От този момент нататък на практика няма земна сила, която да ме спре, и парите са последната дупка на кавала, с която въобще не се съобразявам в името на постигането на целта.
А ние, с кошерите в гористите местности, какво да кажем!? Никога досега не съм вадил мед; от рапица, слънчоглед или каквато и да е маслодайна техническа култура!
Шапка ти свалям Матеев!!!
Поднасям извинение.
Нямах никакво намерение да споделям за това но така се завъртя разговора и все пак писах да се разберат на Лични съобщения, но се получи достояние на всички.
Още веднъж моля да бъда извинен.
Успех.
Хич и не съжалявай!След слънчогледа извадих 2-3 тенекии с някакъв тъмен мед като вкусът му ми стои някак карамелен...вероятно е събиран от някакви треволяци.Един съсед си взе 2 буркана и каза че по-хубав мед не бил ял.На мен също ми харесва повече от акацията, слънчогледа и рапицата ( само такъв мед съм вадил до сега)Маслодайните технически култури ряпа да ядат.
Напълно съм съгласен с колегата.Ландшафта при мен коренно се промени,след като създадох пчелина.Повечето диви медоноси се срещаха тук таме по полянките,а сега е килим от тях когато цъфтят.Пускал съм снимки на някои.Всички диви медоноси в района са в разцвет,благодарение на пчелите.Това не е ли запазване и увеличаване на биологичното разнообразие?Не е ли това биологично разнообразие по-ценно за природата?
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))