Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 142 от 208 ПърваПърва ... 4292132140141142143144152192 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,411 до 1,420 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Днес е денят на Европа и Ден на Победата!....доста трудно ще им бъде на англосаксонските орки за сломят/превземат най-голямата славянска държава според мен:
    https://www.youtube.com/watch?v=bTVK3_6V7f0

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Модернизаторе,я виж в тая тема има един въпрос дето никой не го знае даже и обазованите.Ти какво ще кажеш по него.В теб ми е надеждата да знаеш.
    Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Колеги,имам един въпрос към вас.
    Какво може да навреди и какво може да помогне изрязването на търте в момента?
    Благодаря ви, предварително за отговорите.
    Модернизаторе,я виж в тая тема има един въпрос дето никой не го знае даже и обазованите.Ти какво ще кажеш по него.В теб ми е надеждата да знаеш.
    Ти сега ще ме изпитваш ли? Какво казва бачо ти Ангел Йосифов, помниш ли? Чети Дака, чети. Иначе в момента търтеите в това топло време повишават още повече температурата в гнездото и това води до какво?............таралеж покачил се на клон и др.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Иначе в момента търтеите в това топло време повишават още повече температурата в гнездото и това води до какво?............таралеж покачил се на клон и др.
    Позволи ми да те поправя за таралежа–Таралеж напъхал се в крачола на Данчо и достигнал до белите му бъбреци,а той иска да си стисне кълките и да седне на столчето си докато братока действа по негови указания.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ти сега ще ме изпитваш ли? Какво казва бачо ти Ангел Йосифов, помниш ли? Чети Дака, чети. Иначе в момента търтеите в това топло време повишават още повече температурата в гнездото и това води до какво?............таралеж покачил се на клон и др.
    Добре се измъкна като Майстора по терлъци.Какво да стане най много да почне майката по 4к яйца на ден да снася във втория корпус на ДБ.От прочетено разбрах едно.Щом са ги заложили значи им трябват.Майстора не даде отговор защото ползва СР.
    Бай Иван Акацията навремето ми казваше,че ракията всичко оправяла даже и търтеите да не ядат в кошера,но още не съм намерил отговор на неговите думи.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Добре се измъкна като Майстора по терлъци.Какво да стане най много да почне майката по 4к яйца на ден да снася във втория корпус на ДБ.От прочетено разбрах едно.Щом са ги заложили значи им трябват.Майстора не даде отговор защото ползва СР.
    Бай Иван Акацията навремето ми казваше,че ракията всичко оправяла даже и търтеите да не ядат в кошера,но още не съм намерил отговор на неговите думи.
    Друмев, така поставен въпроса ти е все едно аз да те питам - какво може да навреди и какво може да помогне, ако пия вода в момента? Не се измъквам нито по терлици, нито по чорапи. И аз като всички останали не мога да ти отговоря на неконкретизирания въпрос. Чул си от някъде нещо, но не си го дочул съвсем и сега ни караш да се сещаме ние, аджеба какво е искал да каже автора в произведението си, което той самия още не е измислил и написал. Все още не ми се е отворило третото око.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Е то винаги е така при мен.Питането ми беше какво би ми навредило и какво би ми помогнало изрязването на запечатани търтеи от рамките в тоя период на годината?Сега по ли се разбира какво питам.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Е то винаги е така при мен.Питането ми беше какво би ми навредило и какво би ми помогнало изрязването на запечатани търтеи от рамките в тоя период на годината?Сега по ли се разбира какво питам.
    Не, просто си повтори въпроса. И на теб не би ти навредило нищо, а ще навреди на братока, че ще трябва да се гърби на 120-30 кошера да реже пило, а ти ще си вееш байряка из форума.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не, просто си повтори въпроса. И на теб не би ти навредило нищо, а ще навреди на братока, че ще трябва да се гърби на 120-30 кошера да реже пило, а ти ще си вееш байряка из форума.

И за тука трябват хора.Така викаше бай Стойчо пипера.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Той не реже,бракува рамките.В събота му се молих като грешен гявол да остави една рамка с търтеи на най силния ни кошер.Ама като гледам прогнозата за времето ще дойде Прав май.

Страница 142 от 208 ПърваПърва ... 4292132140141142143144152192 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •