Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от boris Виж публикацията
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Screenshot_2016-02-23-20-58-25.png
Прегледи:      90
Размер:	223.8 KB
ID:	7579
    Матеев, мисля че сегашното ти мнение е точно обратно. Повечето участници във форума сме тъпи, но някои неща ги помним.
    Наистина сега мисля по друг начин, и това е нормално. Само допреди 5 години не знаех нищо за пчеларството, а сега вече съм МАГИСТЪР ПО ПЧЕЛАРСТВО (в сряда ми е държавния изпит). Всяка една божа вечер и всяко едно друго свободно време го използвам за САМООБУЧЕНИЕ ПО ПЧЕЛАРСТВО. Количеството на натрупаната информация в главата ми вече е огромно, а директориите ми с подредена и класифицирана пчеларска информация вече наброява хиляди файлове, всеки от които е изчетен не един път.

Та близко е до ума, че има много неща, които едно време съм си ги мислил по един начин, а сега - по съвсем друг. Това се нарича ЕВОЛЮЦИЯ (развитие).

Та не е лошо човек да се развива. Лошото е точно обратното - ако преди 20 години човек е допускал грешки, и към днешна дата пак ги допуска същите тези грешки.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Та близко е до ума, че има много неща, които едно време съм си ги мислил по един начин, а сега - по съвсем друг. Това се нарича ЕВОЛЮЦИЯ (развитие).
    Само не казвай,че няколко хиляди поста трябва да ги ревизираш или преместиш в таз тема..Тъй де,тук само си бъбрим..в междучасие сме...

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Само не казвай,че няколко хиляди поста трябва да ги ревизираш или преместиш в таз тема..Тъй де,тук само си бъбрим..в междучасие сме...
    Засега е открито само едно несъответствие. Потърсете още, и се обадете .....

Ще ви подсетя за още едно - в годините, когато бях новобранец, бях радетел да се правят рамки без обтелване. Дори произведох 2000 такива. Сега съм върл почитател на обтелването, при това не какво да е, а да отговаря на строги критерии и изисквания.

Както е казал доктора от Павликени - Всеки трябва да извърви собствения си път.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Засега е открито само едно несъответствие. Потърсете още, и се обадете .....

Ще ви подсетя за още едно - в годините, когато бях новобранец, бях радетел да се правят рамки без обтелване. Дори произведох 2000 такива. Сега съм върл почитател на обтелването, при това не какво да е, а да отговаря на строги критерии и изисквания.

Както е казал доктора от Павликени - Всеки трябва да извърви собствения си път.
    За обтелването - през пролетта в единият капан сложих три празни рамки . В края на сезона по нищо не се отличаваха от другите и си ги центруфужиш нормално . Опит .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •