Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 11 от 193 ПърваПърва ... 9101112132161111 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 101 до 110 от общо 1925
    Заслужил Автор
    Регистриран
    16.07.2016
    Пчеларски район
    Западен Вр.Балкан
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	kot.jpg
Прегледи:      54
Размер:	72.4 KB
ID:	11001

Уважаеми сънародници,
    Уведомявам ви, че сега другаря Путин е много зает. И нито ви чете постовете, нито го интересува вашия неутралитет. Той си има цели за постигане и въобще не ви бере грижата. Ако си мислите, че по някакъв начин се застраховате, умилостивявате някого, или се предпазвате от нещо - в грешка сте. Заради вас той няма да зареже своята мисия на месия. И щом му стане нужно, ще ви прегази като трактор цинкова кофа, без да гледа с какви петолъчки сте се закичили.
    Предлагам да се загащите, щото точно сега няма да ви огрее и да се огледате как е в Германия, Франция и Холандия. Нали и до сега все това гледахте. Пък и някак е по-прилично да сте загащени.
    Мислех да ви призовавам и да се поизправите малко, ама няма смисъл. Толкова години сте надупени, че едва ли ще ме разберете.
    И пак да ви напомня, че рядко схващате от първия път:
    Сега другаря Путин е зает! И не му дреме за вашите услуги!

"Саудитска Арабия ми прилича на бензиностанция с харем..." /К. П./

Кирчо показа на българските деца, че няма никакъв смисъл да се напъват да учат в Харвард !
    Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    ...
    П.П. - Човече да няма в теб нещо украинско щото имам един колега който живее с украинка и е сърдит на всички.
    [/FONT][/COLOR]
    Не съм съгласен! Въпреки, че и аз често не съм на едно мнение с Агрото, не мога да не призная, че той по принцип е доста толерантен към всички без изключения. Виж, на моменти, че е по-емоционален и се раздава докрай, защитавайки тезите си, в които понякога вярва до наивност като малко дете , това го приемам по-скоро като като показател за искреността му в спора...
    ......И като цяло много ми харесват споровете тук - никой не е застрахован от грешно мнение, но като цяло, човек може да си изгради по-реална представа за нещата тук във форума, отколкото от тенденциозните ни официални медии...

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    ......И като цяло много ми харесват споровете тук - никой не е застрахован от грешно мнение, но като цяло, човек може да си изгради по-реална представа за нещата тук във форума, отколкото от тенденциозните ни официални медии...
    То у нас неофициални медии няма. Инакомислещи, толкова колкото и дисиденти преди 10-ти.Демокрацията ни като комунизъм.А евроГейската либерастия си е чист фашизъм.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от batipej4o Виж публикацията
    Мисля че по добрия вариант за България беше да не се правим на мъже.Както показва историята винаги сме били губещата страна.Какво печели народа когато някой се прави на петел? (Ти само ме удаи да вия кръв че ще види какво ще ти се случи ) Утре като спрат газта хляба ще скочи на 5 лева а може и повече.
    Това със заработката си мисля че ако бях в Русия щеше да ми зададеш същия въпрос но само че в обратен ред....
    Ако бяхме някое арабско емирство, щяхме да потриваме ръце и да си пасуваме. Ако бяхме където и да било встрани, напр. в южна америка - най-добре щеше да си пасуваме.
    Ама като сме на Черно море и сме в НАТО и ЕС, да пасуваме значи да играем пасивни п....и, т.е. да свалим гащите и да се наведем.

Ако беше в Русия, обратното ли щеше да твърдиш?

Бати Пейчо, да не си учил и ти в Харвард?

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    ... Ама като сме на Черно море и сме в НАТО и ЕС, да пасуваме значи да играем пасивни п....и, т.е. да свалим гащите и да се наведем. ...
    Украйна набира "Чуждестранен легион". Желаещите "интербригадисти" се очакват с нетърпение от "Чеченския спецназ".

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от dvd111 Виж публикацията
    Не съм съгласен! Въпреки, че и аз често не съм на едно мнение с Агрото, не мога да не призная, че той по принцип е доста толерантен към всички без изключения. Виж, на моменти, че е по-емоционален и се раздава докрай, защитавайки тезите си, в които понякога вярва до наивност като малко дете , това го приемам по-скоро като като показател за искреността му в спора...
    Илюзия
    https://www.10te.bg/lyubopitno/10-ne...yat-mozaka-vi/
    2. Черно или бяло?

Погледнете внимателно дъската. Какъв цвят е клетка А и какъв – B? Изглежда, че А е черна, а B – бяла? Вижте правилния отговор по-долу.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Украйна набира "Чуждестранен легион". Желаещите "интербригадисти" се очакват с нетърпение от "Чеченския спецназ".
    Чеченците бяха смели когато защитаваха родината, домовете и семействата си.
    Сега украинците се защитават, а агресора пак е Русия.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Чеченците бяха смели когато защитаваха родината, домовете и семействата си.
    Сега украинците се защитават, а агресора пак е Русия.
    Явно само смелост не стигна. Трябва и кауза.Явно са приели руската такава.Както казват моите любимци англичаните "Ако не можеш да победиш враговете? Присъедини се към тях."
    .Разбираемо е украинците да се защитават. Неразбираемо е защо я докараха до там , че да се защитават. Ако аз дръпна в зоологическата градина лъва за опашката, ще се защитавам.Ама за чий ми е да дърпам на лъва опашката?
    Американците казват и вярват , че президентът е баща на нацията.С други думи се грижи за живото и благоденствието на децата си, обикновените граждани.
    Зеленски като президент и баща успя само да е.е майката на нацията.Тоя "баща" се държа като ония деца дето с пръчки дразнят животните ,през решетките, в зоопарковете.Да ама в случая "решетката" (подкрепата на НАТО) не издържа.Сега вече е "мътна и кървава".Да си баща на нацията явно не е само да и е.еш майката.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    ...............
    Имам един пост от 2016г. гледам, че си регистриран 2014 ако си го случайно чел моля за извинение та:

Дзен притча (бях я чел преди много време и докато я намеря зор видях) заслужава си човек да я прочете.

Има един суфи светец, Хиджира. В съня му се появил един ангел и му казал, че трябва да събере колкото се може повече вода от кладенеца, защото на следващата сутрин во*дата по цялата земя ще бъде отровена от дявола и всеки, кой*то пийне от нея, ще полудее.
    И така, през цялата нощ, факирът събирал вода. И на*истина станало така! На следващото утро всички полудели. Но никой не разбрал, че целият град бил полудял. Единствено факирът не бил луд, обаче целият град говорел, че той е луд. Той знаел какво станало, но никой не му вярвал и той про*дължил да пие от своята вода, и останал сам.
    Но не можел да продължава по същия начин. Градът живеел в свой отделен свят. Никой не го слушал и накрая тръгнала мълва, че той трябва да бъде хванат и затворен. Твърдели, че той е луд!
    Една сутрин дошли, за да го хванат. Или трябвало да се отнасят с него като с болен, или трябвало да го затворят, но не можели да го оставят на свобода. Та той бил съвсем полу*дял! Никой не можел да разбере това, което говорел; говорел на съвсем друг език.
    Факирът бил в недоумение и не можел да разбере какво става. Опитвал се да помогне на другите да си спомнят свое*то минало, но те били забравили всичко. Не знаели нищо за миналото, нищо за това, което съществувало преди тази бе*зумна сутрин. Не можели да разберат. Факирът станал нераз*бираем за тях.
    Обградили къщата му и го хванали. След това факирът казал: „Дайте ми един миг само. Ще се излекувам." Изтичал до най-близкия кладенец, пил вода, и станал нормален.
    Цели*ят град бил щастлив: факирът бил вече о'кей; вече не бил луд. Всъщност бил полудял, но бил част от обикновения свят.
    Ако всички останали са заспали, никога няма да разбе*реш, че си заспал. Ако всички останали са заспали и ти си луд, никога няма да го осъзнаеш.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    Явно само смелост не стигна. Трябва и кауза.Явно са приели руската такава.Както казват моите любимци англичаните "Ако не можеш да победиш враговете? Присъедини се към тях."
    .Разбираемо е украинците да се защитават. Неразбираемо е защо я докараха до там , че да се защитават. Ако аз дръпна в зоологическата градина лъва за опашката, ще се защитавам.Ама за чий ми е да дърпам на лъва опашката?
    Американците казват и вярват , че президентът е баща на нацията.С други думи се грижи за живото и благоденствието на децата си, обикновените граждани.
    Зеленски като президент и баща успя само да е.е майката на нацията.Тоя "баща" се държа като ония деца дето с пръчки дразнят животните ,през решетките, в зоопарковете.Да ама в случая "решетката" (подкрепата на НАТО) не издържа.Сега вече е "мътна и кървава".Да си баща на нацията явно не е само да и е.еш майката.
    Викаш, ако Ердоган поиска да си вземе българските области, населени с български турци, да не го дразним много......

Страница 11 от 193 ПърваПърва ... 9101112132161111 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •